به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس الدین، امام جمعه بندرانزلی دیروز با کارکنان موسسه خانه قرآن کریم بندرانزلی دیدار کرد.
حجت الاسلام شمس الدین، امام جمعه بندرانزلی در این دیدار ضمن خوش آمدگویی به مدیریت و کارکنان موسسه خانه قرآن کریم بندرانزلی گفت: فعالیت و خدمت در راه قرآن از بالاترین و با ارزش ترین کارهاست.
وی با اشاره به حدیث ثقلین و اهمیت خدمت به قرآن و اهل بیت(ع) تاکید کرد: کار و فعالیت در راه قرآن باید با اخلاص و نیت پاک همراه باشد.
حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین افزود: اگر اخلاص و نیت پاک در کار نباشد فعالیت ما نیز در عرصه قرآن در پیشگاه خداوند متعال ارزشی نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه قاریان قرآن نباید چشم به منافع مالی داشته باشند و برای مادیات در این عرصه قدم بردارند، گفت: یکی از بزرگترین آفات برای قاریان قرآن این است که چشم به منافع مالی داشته باشند.
امام جمعه انزلی در پایان خاطرنشان کرد: انسان نباید به صدای زیبای خود تکیه کند و بگوید که من می توانم با کمک این صدا کاسبی کنم و برای خود درآمدی داشته باشم چرا که همه امور دست خداست و اگر اراده کند این صدای زیبا را از ما خواهد گرفت.