کد خبر: 3488407
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۵

مؤسسه قرآنی بعثت‌الانبیاء دزفول چه کلاسهایی برگزار می‌کند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مؤسسه قرآنی بعثت‌الانبیاء دزفول کلاسهای آموزشی برای بانوان این شهرستان در قالب ترم بهاره برگزار می‌کند.

نرگس پالاش، مدیر مؤسسه قرآنی بعثت‌الانبیاء دزفول در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از برگزاری کلا‌س‌های آموزشی ویژه بانوان در این مؤسسه خبر داد و گفت: به منظور بهره‌مندی فعالان قرآنی این شهرستان از آموزش‌های تخصصی، برنامه‌ریزی مدونی در این زمینه صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه رشته‌های حفظ جزء 30 قرآن، حفظ سوره یاسین، احکام، تربیت مربی قرآن ویژه بانوان در این مؤسسه از جمله دوره‌هایی قرآنی هستند که برگزار می‌شود، افزود: کلاس‌ها ویژه بانوان بزرگسال خواهد بود.

مدیر مؤسسه قرآنی بعثت‌الانبیاء دزفول ادامه داد: مربیان این مؤسسه از منابع معرفی شده توسط سازمان اوقاف به منظور آموزش استفاده می‌کنند. بیش از 30نفر نيز در کلاس‌های این مؤسسه حضور خواهند يافت.

وی با تاکید بر لزوم حمایت مالی از موسسات قرآنی، گفت: به دلیل تأمین نشدن منابع مالی مشکلاتی در مؤسسه جهت خرید لوازم سرمایشی و گرمایشی به وجود آمده است که در این زمینه نیازمند حمایت مدیران و دستگاههای اجرایی مرتبط هستیم.

captcha