محمد مهدی بحرالعلوم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرگزاری در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه وزارت بهداشت برنامههای قرآنی خود را برای یک دوره 5 ساله در نظر گرفته اظهار کرد: این برنامهها در سه بخش تبلیغی، آموزشی و پژوهشی آماده، در اسفندماه سال گذشته به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شد از روزهای نخست 95 اجرای این برنامهها آغاز شده است.
وی افزود: باید توجه کرد که بیشتر دانشگاهها به صورت هیئت امنایی اداره شده و در رابطه با بعضی از برنامهها خود تصمیم گرفته و آن را اجرا میکنند، بخشی نیز برنامهای است که از این مرکز برای دانشگاهها تصمیم میگیرد.
بحرالعلوم ادامه داد: در برنامههای 5 ساله مرکز قرآن و عترت علاوه بر تبیلغ، آموزش و پژوهشهای محض قرآنی از پژوهشهای میانرشتهای قرآن و طب و پایاننامههای تخصصی در این رابطه نیز حمایت میکند.
وی با اشاره به تعطیلی سمینارهای بین رشتهای در دانشگاهها عنوان کرد: مرکز قرآن و عترت با تمامی بخشهای وزارت بهداشت برای برگزاری سمینارها، کنگرههای علمی، پژوهشی در حوزه قرآن و طب است.
بحرالعلوم یادآور شد: سال گذشته در همین راستا کنگره قرآن و سلامت با همکاری وزارت بهداشت، فرهنگستان علوم پزشکی و دانشگاه بقیهالل(عج) برگزار شد.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به حمایت این وزارتخانه از کانونهای دانشجویی بیان کرد: یکی از راهبردهای مرکز قرآن و عترت این است که اجرای فعالیتهای قرآنی را حتی المقدور به دانشجویان و کانونهای دانشجویی تفویض کند.
وی خاطر نشان کرد: در جشنواره بیستو یکم قرآن و عترت نیز کانونهای دانشجویی موجب حضور بیشاز پیش دانشجویان در این جشنواره شده است لذا میتوان گفت که سیاست اصلی ما در وزارت بهداشت این است که هم از برنامههای دانشجویان حمایت کند و هم اینکه بخشی از برنامههای خود را به دست آنها بسپارد.