کد خبر: 3489121
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۱

برگزاری مراسم افتتاحیه اولین جلسه آموزشی قرآن و عترت در لاهیجان

گروه فعالیت های قرآنی: قاری بین المللی قرآن از برگزاری مراسم افتتاحیه اولین جلسه آموزشی قرآن و عترت استان گیلان با سخنرانی حجت‌الاسلام عادلی در لاهیجان خبر داد.

حسین رفیعی، قاری بین المللی قرآن در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از برگزاری مراسم افتتاحیه اولین جلسه آموزشی قرآن و عترت استان گیلان با سخنرانی حجت الاسلام عادلی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گیلام و با حضور مسئولین شهرستانی، استانی و عاشقان قرآن و اهل بیت(ع) در لاهیجان خبر داد.

وی درخصوص هدف از برگزاری این برنامه، افزود: مدت ها بود تصمیم داشتیم جلسه قرآنی در یکی از شهرهای استان گیلان راه اندازی کنیم تا علاوه بر اینکه فنون تخصصی تلاوت قرآن و ابتهال به علاقه مندان و جوانان استان آموزش داده می شود، فضایی محفل مانند جهت اجرای تلاوت های پر شور و زیبا برای عموم مردم و عاشقان بوجود آوریم.

این قاری بین المللی قرآن با بیان اینکه این برنامه برای نخستین بار تلفیقی از آموزش مبانی قرآن و عترت است، ادامه داد: با یاری خدا و مدد اهل بیت(ع) و حمایت دوستان خیّر و قرآنی تصمیم به برگزاری این جلسه گرفتیم و با توجه به اهمیت عمل به حدیث ثقلین و تمسک و توسل به قرآن و عترت در کنار مداح اهل بیت کربلایی سید احمد سیدپور این جلسه را در دو بخش آموزش و محفل قرآن و مداحی برگزار می کنیم.

رفیعی زمان برگزاری جلسه هفتگی را روزهای سه شنبه بعد از نماز جماعت مغرب و عشاء را در مسجد امام حسن مجتبی(ع) واقع در لاهیجان، میدان گیل عنوان کرد و گفت: افتتاحیه این جلسات قرآنی 31 فروردین همزمان با برپایی نماز مغرب و عشا و اجرای برنامه های متنوع قرآنی و مذهبی برگزار می شود.
captcha