به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کرمان، آیتالله سید یحیی جعفری، نماینده ولیفقیه در استان کرمان دیروز یکشنبه، 29 فروردین در دیدار با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت هفته سلامت گفت: اگر همیشه مد نظر داشته باشیم که اجر و پاداش کارهای ما نزد خداوند است، دیگر توقعات نابهجا از دیگران نخواهیم داشت.
وی سلامت جسم و روح را یکی از مهمترین مسائل بشر دانست و افزود: اگر دولتمردان ما موفق شوند که سلامت جسم، اخلاق و روح افراد را فراهم کنند، سعادت واقعی را به دست آوردهایم.
آیتالله جعفری با بیان روایتی از امام باقر(ع) عنوان کرد: حضرت در مورد اهمیت کسب علم و دانش و فواید آن فرمودهاند، دانشمندی ارزشمند است که مردم از علم او بهرهمند شوند.
نماینده ولیفقیه در استان کرمان گفت: همه کارها باید توسط افراد عالم و متخصص انجام گیرد در غیر این صورت مفسده آن کار بیش از فایدهاش خواهد بود.
وی ادامه داد: فردی که میخواهد مطلبی را به دیگری عنوان کند، باید آگاهی کامل از موضوع داشته باشد و به فرموده امام هادی(ع) عالم و متعالم هر دو در رشد جامعه نقش دارند.
آیتالله جعفری رشد فکری جامعه را مورد تأکید قرار داد و گفت: تاریخ کهن ایران، حضور دانشمندان بزرگی همچون ابنسینا و ذکریای رازی را به خود دیده و از این حیث در رده اول کشورهای دنیا قرار داریم.
وی خاطرنشان کرد: رعایت اصول بهداشتی، نظافت فردی و شهری از سوی مردم جزو مواردی است که در روایات متعدد در دین مبین اسلام به آن تأکید شده است.