وی افزود: امروز نظام جمهوری اسلامی هزینه بسیار سنگینی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی و فرهنگی پرداخته است و چه راهی بهتر از اینکه از طریق رسانه ملی این موضوع برای مردم فرهنگسازی و اطلاعرسانی شود؛ علاوه بر این ماده 19 سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری اشاره به شفافسازی برای اقتصاد و سالمسازی آن دارد و در ماده 21 سیاستهای ابلاغی نیز همین موضوع تصریح شده است.
سالک همچنین گفت: تلاش ما باید بر این باشد که اطلاعات دقیق و صحیح را برای تحقق اقتصاد مقاومتی و راههای مقابله با آسیبهای فرهنگی و اجتماعی از طریق رسانههای ملی به خصوص صدا و سیما به مردم ارائه دهیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی تصریح کرد: تمام دستگاههای ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری بودجه فرهنگی دارند و ما اینجا پیشنهاد کردهایم که دستگاهها مجاز هستند که 2 درصد از اعتبارات خود را برای فرهنگسازی و اطلاعرسانی در اختیار صدا و سیما قرار دهند.
در ادامه کمالالدین پیرموذن، منتخب مردم اردبیل در مخالفت با این پیشنهاد اظهار کرد: علیرغم پاسداشت دغدغه اعضای کمیسیون فرهنگی، با کمال تأسف به خاطر محدودیت منابع، دستگاهها حتی حقوق و مزایای کادر خود را نمیتوانند پرداخت کنند و اولویت ایجاب میکند مطالبات کادر خود را پرداخت کنند.
همچنین ایرج ندیمی در موافقت با این پیشنهاد گفت: موضوع فرهنگ و شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی مسئله اول ماست و رهبر انقلاب نیز میفرمایند که اقتصاد و فرهنگ در عرض یکدیگر قرار دارند و مشکل این مملکت هستند.
علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در مورد اعتبارات مربوط به اقتصاد مقاومتی گفت: بر اساس آنچه در تبصره 16 تصویب کردیم، 10 درصد از اعتبارات هزینهای و 5 درصد از اعتبارات تملک دارایی به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای تأمین اعتبار اجرای برنامهها و طرحها اختصاص پیدا کرده که شامل این مورد نیز میشود.
در ادامه پیشنهاد کمیسیون فرهنگی مبنی بر اختصاص 2 درصد از اعتبارات دستگاهها به صدا و سیما به منظور اطلاعرسانی و فرهنگسازی در حوزه اقتصاد مقاومتی به رأی گذاشته شد که با موافقت اکثریت نمایندگان همراه بود.
حجتالاسلام والمسلمین احمد سالک، رئیس کمیسیون فرهنگی در گفتوگو با ایکنا اظهار کرد: تمام تلاش خود را برای تقویت صدا و سیما در حوزه اقتصاد مقاومتی انجام دادیم و اکنون نوبت صدا و سیماست که به دنبال دریافت این اعتبارات باشد.