به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سیدعلی سرابی، قائم مقام شورای عالی قرآن در خصوص جایگاه مؤسسات قرآنی در تحقق شعار سال مبنی بر اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل، گفت: مؤسسات قرآنی در واقع نوع فعالیتشان فرهنگی و معرفتی است و در بدو امر به نظر میآید شعار سال بیشتر با امور اقتصادی و معیشت مردم ارتباط دارد و تلاش در خودکفایی و مقاومسازی اقتصاد مملکت است و این امر با مؤسسات قرآنی مرتبط نیست.
وی ادامه داد: اما واقعیت این است که در حوزه فرهنگسازی و ترسیم زیرساختها و مبانی قرآنی، شعار سال که بحث «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» است برگرفته از دستورات قرآنیست که در آیات بسیاری به مسلمانان امر به اتکا بر توانمندیهایشان و اتکا بر خداوند شده است.
سرابی عنوان کرد: اگر مؤسسات به تبیین زیرساختهای فکری این شعار از منابع قرآنی و فرهنگ اسلامی تلاش کنند به عنوان یک تلاش فرهنگی کار ارزشمندی است البته بحث مقاومسازی اقتصادی در گردش اقتصادی مؤسسات باید مورد توجه قرار گیرد به هر حال مؤسسات قرآنی به مدیریت اقتصادی در ارائه خدمات فرهنگی و قرآنی مبتلا هستند.
قائم مقام شورای عالی قرآن اظهار کرد: به طور طبیعی باید مؤسسات قرآنی به امر خودکفایی و مقاومسازی مؤسسات از حیث اقتصادی تلاش کنند شاید در یک دهه گذشته مؤسسات با توجه به امکانات دولتی که در زمینه مسائل قرآنی قرار گرفته، در بحث خودکفایی مالی ضعیف عمل کردهاند و با توجه به شرایطی که در آینده با آن روبرو خواهیم بود و با توجه به تحریمها، لازم است مؤسسات برای تداوم فعالیتشان از لحاظ اقتصادی و پشتوانه مالی سعی و تلاش کنند.
وی با تأکید بر اینکه مؤسسات باید اقتصاد خود را مقاوم کنند، تأکید کرد: به اینگونه که تشکلهای قرآنی باید منابع مستقل و مستمری را برای فعالیت خود پیشبینی کنند.
سرابی اظهار کرد: از مصادیق محوریترین فعالیتهای مؤسسات در زمینه اقتصاد مقاومتی تبیین مبانی فکری برگرفته از فرهنگ اسلام و اهلبیت(ع) است.