مرتضی گودرزی دیباج، مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) درباره تاثیرات هفته انقلاب در جریانسازی حوزه هنر، این گونه توضیح داد: با تشخیص معاونت فرهنگی حوزه هنری و همراهی ریاست این مرکز، پاسداشت هنر انقلاب امسال به صورت هفتگی برگزار شد، زیرا این تصور وجود داشت که در یک روز نمیتوان به طور کامل این رویکرد را پوشش داد، برای همین با برگزاری هنر انقلاب در یک هفته سعی کردیم تاثیرگذاری بیشتری در این باره داشته باشیم.
وی افزود: به واسطه برگزاری هفتگی این رویداد توانستیم، نشست و کارگاههایی برگزار کنیم که به نظرم با انجام این اقدام توانستیم تا حدودی برخی از آسیبهای رایج در این حوزه را شناسایی کنیم. این مسئله به ما کمک خواهد کرد در دورههای بعدی، هفته هنر انقلاب را به شکلی بهتر برگزار کنیم. در ضمن برگزاری هفتگی این رویداد به ما کمک کرد تا آثار بیشتری ارائه شود. همین اتفاق نیز سبب شد تا استعدادهای بهتر و بیشتری شناسایی و حمایت شوند.
مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری در پاسخ به این که آیا روی هنری خاص در این هفته توجه ویژه شده است؟ گفت: تفاوتی بین هنرها قائل نشدیم، از این رو سعی کردیم تمامی رشتههای هنری فرصت نمایش پیدا کنند. این اتفاق هم در عالم هنر روی داد، هم در حوزه ادبیات؛ البته در این میان حضور پررنگ هنرمندان و ادیبان کمک کرده تا برنامه به شکل دلخواه برگزار شود.
گودرزی دیباج در پاسخ به این که در حوزه هنرهای تجسمی چه پیشرفتی طی دوره مدیریت وی به وجود آمده؟ تصریح کرد: باید ببینیم منظور از پیشرفت چیست، زیرا اگر هدفمان کمیت و کیفیت باشد باید بگویم در این زمینه توانستیم پیشرفتهایی داشته باشیم؛ همچنین اصلاح سازمان در حوزه هنر تجسمی از دیگر اقداماتی بود که سعی کردیم به آن توجه ویژه داشته باشیم، اما باز هم متذکر میشوم که این پیشرفت کفایت لازم را نمیکند و باید برای رسیدن به نقطه مطلوب تلاش بیشتری کرد.
وی در انتها درباره آسیبهای رایج در حوزه هنر انقلاب این گونه توضیح داد: من معتقدم حساسیتی که در زمان حال وجود دارد حتی از زمان جنگ نیز بیشتر است، برای همین شناسایی آسیبها که همان نگاههای سطحی به انقلاب و دفاع مقدس است، از جمله اقداماتی به شمار میآید که تلاش کردیم در این هفته به آن بپردازیم؛ البته امیدواریم با دستاوردهایی که کسب کردهایم بتوانیم در دستیابی به آرمانهای مورد نظرمان موفق باشیم.