کد خبر: 3490248
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۶

تمدید مهلت ارسال آثار به نهمین مسابقه نمایشنامه‌نویسی «ایثار»

گروه هنر: مهلت ارسال آثار به نهمین مسابقه نمایشنامه‌نویسی «ایثار» تا 10 اردیبهشت تمدید شد.

محمد لارتی، دبیر اجرایی نهمین مسابقه نمایشنامه‌نویسی ایثار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: براساس فراخوان منتشر شده از سوی اداره کل هنری، معاونت فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران، آخرین مهلت برای ارسال آثار به دبیرخانه این دوره از مسابقه 31 فروردین منظور شده بود.

وی ادامه داد: با توجه به استقبال خوب متقاضیان از این دوره مسابقه نمایشنامه‌نویسی ایثار و طی تماس‌های مکرر از سوی برخی علاقه‌مندان مبنی بر ایجاد فرصتی بیشتر برای ارسال آثار، تصمیم گرفته شد تا این زمان به مدت 10 روز دیگر تمدید شود تا نمایشنامه‌نویسان با طیب خاطر نسبت به ارسال نمایشنامه و طرح‌های نمایشی خود اقدام کنند.

لارتی تصریح کرد: خوشبختانه تا به امروز حجم آثار ارسالی به دبیرخانه مسابقه نسبت به ادوار گذشته رشد کمی داشته است و پیش‌بینی می‌شود شمار بسیاری از اهالی تئاتر برای شرکت در رویدادهای نمایشی حضور یابند. 

دبیر اجرایی نهمین مسابقه نمایشنامه‌نویسی ایثار گفت: این دوره از مسابقه نمایشنامه‌نویسی ایثار در دو بخش بزرگسال و کودک و نوجوان با محوریت فرهنگ ایثار و شهادت و با اعتقاد به زیبایی و توانایی زبان والای هنر نمایش در ترویج، گسترش و مانایی این فضائل انسانی برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را برای شرکت در این مسابقه به نشانی تهران ـ خیابان آیت‌الله طالقانی ـ خیابان ملک‌الشعرای بهار شمالی ـ پلاک 5 ـ طبقه دوم ـ اداره کل هنری، معاونت فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران ارسال کنند.

محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۱/۳۱ - ۲۲:۲۷
0
0
باسلام .من نمیدونم این جشنواره نمایشنامه نویسی ایثار چرا فرم شرکت در جشنواره رو نمیزاره اگه هست چرا پیدا نمیکنیم.لطفا تو صفحه اصلی بزارید.متشکر
captcha