وی گفت: بخش ادبی این یادواره را شهرستان قرچک و بخش تجسمی و موسیقی این یادواره را شهرستان ورامین برگزار میکند، اما اینکه چرا بخش عکس در زیرمجموعه هنرهای تجسمی این یادواره برگزار نمیشود به دلیل اهمیتی است که هنر عکاسی در ثبت و ضبط وقایع انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در نیم قرن اخیر داشته است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پیشوا تصریح کرد: صرفنظر از روایت رویدادهای انقلاب اسلامی از ابتدای شکلگیری و در گذر از دهههای گوناگون تا مقطع دوران دفاع مقدس و سایر دستاوردهای این شجره طیبه، در بخش عکس یادواره امسال چیزی که برای ما اهمیت دارد و آن را در اولویت انتخاب قرار خواهیم داد، پرداختن آثار ارسالی به بخش عکس یادواره به موضوع اندیشههای امام(ره) و مقام معظم رهبری و همچنین حال و هوای قیام 15 خرداد است که مبدأ این قیام شهرستان پیشوا در سال 42 بوده.
وی با اشاره به اینکه شرایط و کیفیت آثار ارسالی در فراخوان این بخش در پایگاه اینترنتی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پیشوا ارائه شده است، افزود: شرکت در این بخش از یادواره برای عموم آزاد است و هر هنرمند میتواند حداکثر با ارائه ١٠ اثر در این رشته تا 15 اردیبهشت در جشنواره شرکت کند که البته تاریخ خلق آثار باید از ابتدای سال ۱۳۹٣ به بعد باشد.
طاهری گفت: پس از اتمام مهلت ارسال آثار، داوری آنها تا 20 اردیبهشت به انجام خواهد رسید و 25 اردیبهشت نیز اسامی آثار راه یافته و برگزیدگان این بخش از یادواره اعلام خواهد شد و نمایشگاهی از آثار منتخب و برگزیده از 3 تا 11 خرداد دایر خواهیم کرد.
یادآور میشود، دبیرخانه بخش عکس چهارمین یادواره «طلوع خرداد» در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پیشوا به نشانی شهرستان پیشوا، خیابان فلسطین، ابتدای خیابان شهدای گمنام واقع شده است.