کد خبر: 3492193
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۲

جلسات آموزشی ویژه مربیان مکتب‌القرآن استان تهران برپا می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مرد‌م‌نهاد: سه جلسه آموزشی ویژه مربیان مکتب‌القرآن استان تهران تا پایان فصل بهار برپا می‌شود.

سیدعبدالحسین متقی، مدیر مکتب القرآن‌الکریم استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: سه جلسه آموزشی برای مربیان تا پایان فصل بهار و طبق برنامه‌ریزی انجام شده، برپا می‌شود.
وی با اشاره به اینکه نخستین جلسه آن در اواخر فروردین‌ماه برگزار شد، اظهار کرد: پیش‌بینی شده است که دومین جلسه آن نیز در هفته بزرگداشت مقام معلم برپا شود که طی آن نیز از همه مربیان هم به صورت معنوی و هم به صورت مادی و اعطای هدایایی تجلیل به عمل می‌آید.
متقی با اشاره به اینکه سومین جلسه آن نیز در پنجشنبه هفته اول خردادماه تشکیل خواهد شد، اظهار کرد: همچنین در این جلسه از مربیان نمونه و تلاش‌گر و سه گروه برتر آموزشی که در طول سال دارای معیارها و شاخص‌هایی توسط کارشناسان ارزیاب مؤسسه معرفی می‌شوند، تجلیل به عمل می‌آید.
لازم بذکر است بیش از 200 مربی در 100 پایگاه این مؤسسه مشغول به فعالیت هستند.
یادآور می‌شود، دفتر مکتب‌القرآن استان تهران در خيابان انقلاب، خيابان فخر رازی، خيابان شهيد نظری، پلاك 61، ط 3، واحد31A قرار دارد. همچنین علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره  9-66956058 تماس بگیرند.
captcha