کد خبر: 3492557
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۲
حجت‌الاسلام حسینی خبر داد:

برگزاری ۴۰۰ محفل قرآنی در شهرستان اهر

'گروه اجتماعی: رئیس سابق اداره تبلیغات اسلامی اهر، با تاکید بر اینکه سالانه به‌طور میانگین شش مورد محفل قرآنی به‌صورت شهرستانی در اهر برگزار می‌شود، گفت: در طول فعالیت‌های بنده و در ۸ سال گذشته محفل قرآنی به بیش از ۴۰۰ مورد می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام سیدمحمود حسینی، رئیس سابق اداره تبلیغات اسلامی اهر، روز سهشنبه هفتم اردیبهشت در مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید اداره تبلیغات این شهرستان، گفت: سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان قرارگاه فرهنگی مطرح است و ما در طی سال‌های گذشته توانستیم از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهرستان اهر را شناسایی و بهره‌های لازم را ببریم.

وی، با اشاره به اینکه محور اصلی تبلیغات اسلامی در زمینه دینی و اهل بیت(ع) است، افزود: عملکردهای اداره تبلیغات اسلامی اهر حاصل همکاری و تلاش‌های مسئولین و آحاد مختلف مردم است و برای اینکه بتوانیم اهداف و برنامه‌های سازمان را عملی کنیم با تمامی دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی تعامل داشتیم.

حسینی بابیان اینکه برنامه‌های مراسم معنوی اعتکاف در سال‌های اخیر با رشد کمی و کیفی مواجه شده‌ایم، بیان کرد: مراسم اعتکاف هرساله نسبت به سال قبل رونق بیشتری به خود می‌گیرد و امسال بیش از ۷۰۰ نفر در شهرستان‌های اهر و هوراند معتکف برادر و خواهر داشتیم.

رئیس سابق اداره تبلیغات اسلامی اهر با تاکید بر اینکه نهضت احکام آموزی به طور طبیعی در مدارس شهرستان اهر برگزار می‌شود، گفت: دایر کردن نمایشگاه‌های عرضه محصولات فرهنگی در ماه‌های رمضان، محرم و غیره در مناسبت‌های مختلف دیگر از دیگر محورهای فعالیت‌های تبلیغات اسلامی اهر است.

وی با اشاره به اینکه اگر بستر مناسب و امکانات موجود در مرکز استان در اختیار موسسات قرآنی شهرستان اهر بود قطعاً فعالیت‌های قرآنی صدچندان می‌شد، بیان داشت: نباید از موسسات قرآنی از این بیشتر انتظار داشت در حالی که از موقعیت و امکانات مناسبی برخوردار نیستند.

captcha