کد خبر: 3492963
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۸

مراسم گرامیداشت سردار سرلشگر شهید حسن شفیع‌زاده در تبریز برگزار شد

گروه اجتماعی: مراسم گراميداشت سردار شهيد حسن شفيع‌زاده فرمانده توپخانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي امروز نهم اردیبهشت با حضور سردار سرتیب اسدی از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس، اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان‌شرقی، همرزمان شهيد و جمعی از خانواده شهدا در مسجد جامع تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)از آذربایجان‌شرقی،سردار سرتیب محمدجعفر اسدی، از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس در اين مراسم با بيان اينكه عزت، شرف و خون شهدا را براي نان و آب معامله نمي‌كنيم، گفت: تا زماني كه در اين كشور فرهنگ عاشورا و آرمان‌هاي امام و رهبري و شهدا حاكم است دوستي با آمريكا امكان‌پذير نيست .

وی، با بيان اينكه ملت ايران هر چه دارد از فرهنگ عاشورا، امام راحل و شهدا است اظهار کرد: شهادت به تعبير رهبر انقلاب بهترين فرجام‌ها است .

اسدی، با بيان اينكه تاكنون ملت ايران اسلامي با توكل به خداوند متعال، الگوپذيري از اهل بيت(ع) و فرهنگ عاشورا، بصيرت، ولايتمداري و تفكر بسيجي در مقابل تمام توطئه‌هاي دشمنان اسلام به خوبي ايستادگي كرده است، گفت : نبايد براي نان و آب، عزت و شرف و خون شهدا را معامله كنيم 
یادآور می‌شود: سردار شهيد شفيع‌زاده در تاريخ هشتم ارديبهشت ماه 66 در منطقه عملياتي كربلاي 10 در شمال‌غرب منطقه عمومي ماووت در حالي كه عازم خط مقدم جبهه بود، خودروي وي مورد اصابت تركش گلوله توپ دشمن قرا گرفت و به آرزوي ديرينه خود نائل و به ديدار معشوق شتافت .
captcha