کد خبر: 3493004
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۱

«دریای معرفت» در مسجد جامع سمنگان برگزار می‌شود

کانون خبرنگاران نبأ: نشست «دریای معرفت» به همت‌خانه قرآن منطقه 8 تهران با هدف ترویج فرهنگ حیات بخش قرآنی، روز یک‌شنبه 12 اردیبهشت‌ماه در مسجد جامع سمنگان برگزار می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای گلستان و مراکز فرهنگی و هنری منطقه هشت، نشست «دریای معرفت» با هدف ترویج فرهنگ حیات بخش قرآنی، سرلوحه قراردادن آموزه‌های دینی در زندگی و ترویج سبک زندگی اسلامی با حضور سید‌محسن میرباقری به تفسیر اختصاصی آیات قرآن کریم می‌پردازد.
گفتنی است، میر‌باقری‌، دارای لیسانس در رشته اقتصاد بوده و به جهت علاقه زیاد به قرآن و اهل‌بیت(ع) موفق به دریافت مدرک دکتری خود را در رشته قرآن و احادیث شده است و در حال حاضر مشاور مذهبی در امور سینمایی و تولیدات تلویزیونی در حوزه قرآن است، ایشان از قرآن پژوهان کوشای معاصر است که از سال های پیش از انقلاب در تالیف کتب درسی مدارس در زمینه ی مسائل قرآنی و دینی همکاری داشته  و کوشش و هدف اعلای ایشان ناظر به آسان‌سازی فهم قرآن برای عامه مردم است.
نشست «دریای معرفت» روز یک شنبه 12 اردیبهشت ماه بعداز نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع سمنگان به نشانی نارمک، 46 متری غربی ،خیابان سمنگان، مسجد جامع نارمک برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیش تر با شماره تلفن 77958996 تماس گیرند.
همچنین نشانی ساب پورتال Golestan.farhangsara.ir و رسانه خبری www.fhnews.ir برای آگاهی بیشتر درباره آخرین اخبار برنامه‌ها و فعالیت‌های مراکز فرهنگی هنری شهر تهران و منطقه هشت در نظر گرفته شده است.
captcha