کد خبر: 3493521
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۰

خبرهایی از جشنواره قرآنی دانشگاه فرهنگیان

گروه فعالیت‌های قرآنی: دانشگاه فرهنگیان امسال علاوه بر جشنواره قرآن و عترت داخلی خود به عنوان میزبان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور نیز معرفی شده است.

کامران میرمعینی،‌ معاون مدیرکل فرهنگی دانشگاه فرهنگیان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به نزدیک شدن به روز معلم و دیدار جمعی از معلم‌ها با مقام معظم رهبری، گفت: تلاش شده است در بین افرادی که به این دیدار می‌روند، تعدادی از برگزیدگان جشنواره‌های قرآنی دانشگاه فرهنگیان نیز حضور داشته باشند.
وی در ادامه در مورد جشنواره قرآن و عترت دانشجویان این دانشگاه نیز تصریح کرد: این جشنواره در سه مرحله مقدماتی، استانی و کشوری برگزار می‌شود که مراحل مقدماتی و استانی آن نهایتاً تا فروردین‌ماه پایان یافته است.
معاون مدیرکل فرهنگی دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد:‌ بر همین اساس مقدمات برای برگزاری مرحله کشوری این جشنواره فراهم شده است و این مرحله 30 اردیبهشت‌ماه در دو بخش بانوان و آقایان و در استان یزد برگزار می‌شود. این دو بخش به صورت مجزا و در ابتدا بخش بانوان در ادامه نیز بخش آقایان برگزار خواهد شد.
میرمعنی با اشاره به میزبانی دانشگاه فرهنگیان از جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، اذعان کرد: مقدمات برای برگزاری این جشنواره نیز فراهم است و کمیته‌های مختلف تشکیل شده در حال رصد نیازها برای برگزاری مطلوب جشنواره هستند.
وی عنوان کرد: جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در حال حاضر در مرحله جمع‌بندی شیوه‌نامه اجرایی آن هستیم که بعد از نهایی شدن آن و نیز به تصویب رسیدن جهت اجرا به دانشگاه‌های سراسری کشور ابلاغ شود.
معاون مدیرکل فرهنگی دانشگاه فرهنگیان در پایان با اشاره به اینکه برگزاری این جشنواره در مشهد مقدس تقریباً نهایی شده است، گفت: چند استان دیگر نیز برای میزبانی این جشنواره اعلام آمادگی کرده بودند که از این بین شهر مشهد مقدس انتخاب شده است.
یادآور می‌شود بخش شفاهی بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه فرهنگیان در رشته‌های، قرائت، ترتیل، حفظ یک جزء،‌ حفظ سه جزء، حفظ پنج جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء‌،‌حفظ کل قرآن کریم، اذان، دعاخوانی و تواشیح(ویژه آقایان) برگزار می‌شود.
captcha