محمدعلی دولت، نویسنده و قرآنپژوه در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: اواخر سال گذشته و قبل از نامگذاری امسال، نگارش کتابی با موضوع «فرهنگ اقتصاد مقاومتی» را آغاز کردم و در حال حاضر کار تألیف آن به پایان رسیده و در دست چاپ است.
وی افزود: عنوان این کتاب «شاخصهای فرهنگی اقتصاد مقاومتی از دیدگاه قرآن و عترت» است و بر این موضوع که «این کتاب یک نظریۀ اقتصادی نیست» تأکید دارد؛ چرا که با نگاهی از زاویه فرهنگ دینی به نقش عموم مردم در بهبود اوضاع اقتصادی جامعه پرداخته است.
دولت معتقد است؛ بدون اصلاح فرهنگ، هیچ کدام از مسائل اجتماعی، از جمله مسائل اقتصادی خُرد و کلان، بهبود مستمر نخواهد یافت؛ از این رو ارتقای سطح شاخصهای اقتصادی را در بهبود شاخصهای فرهنگ اقتصادی جستجو کردهام.
وی در ادامه بیان کرد: در این کتاب که شامل سه بخش با عناوین «فرهنگ مالی»، «فرهنگ کار» و «فرهنگ مصرف» است، تلاش شده با مراجعه به آموزههای قرآن و اهل بیت(ع)، بیست شاخص از شاخصهایی که لازم است هر مسلمانی در مسائل اقتصادی به آنها پایبند باشد، معرفی شود. این شاخصها سبب تنظیم مسائل مالی، کاری و مصرف میشود.
این نویسنده یادآور شد: هر یک از ما با پایبندی به شاخصهای فرهنگ اقتصادی قرآن و عترت میتوانیم در مقاومسازی اقتصاد کشور نقش ایفا کنیم.
یادآور میشود، کتاب «شاخصهای فرهنگی اقتصاد مقاومتی از دیدگاه قرآن و عترت» در دست چاپ بوده و تا برپایی پایان بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران به دست مخاطبان میرسد.