کد خبر: 3494130
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۲

پیکر حجت‌الاسلام محمد علی قریشی در خمین تشییع شد

گروه اجتماعی: پیکر حجت‌الاسلام محمد علی قریشی، فعال انقلابی در دوران شاهنشاهی و نماینده مردم خمین در دوره‌های دوم، سوم و پنجم مجلس شورای اسلامی با حضور معاون وزیر کشور در این شهرستان تشییع شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، پیکر مرحوم حجت‌الاسلام سید محمد علی قریشی نماینده خمین در دوره‌های دوم، سوم و پنجم مجلس شورای اسلامی، امروز سیزدهم اردیبهشت‌ماه با حضور معاون وزیر کشور، امام جمعه، فرماندار و مردم شهرستان خمین از مقابل مصلی امام خمینی(ره) به سمت امامزاده ابوطالب(ع) این شهرستان تشییع شد.
پیکر حجت‌الاسلام محمد علی قریشی در خمین تشییع شد
حجت‌الاسلام سیدمحمد علی قریشی یکی از روحانیون مبارز دوران انقلاب بود و در سال 1345 به دلیل فعالیت‌های انقلابی به تفرش و در سال 47 نیز به مدت دو سال به بیجار تبعید شد.
پیکر حجت‌الاسلام محمد علی قریشی در خمین تشییع شد
این روحانی مبارز همچنین در سال 47 به دلیل انتشار عکس امام خمینی(ره) به مدت سه ماه و در سال 54 نیز در مدرسه فیضیه قم بازداشت می‌شود.
پیکر حجت‌الاسلام محمد علی قریشی در خمین تشییع شد
برادر وی شهید سید کاظم قریشی نیز توسط رژیم شاهنشاهی در زندان بر اثر شکنجه‌های ساواک به شهادت رسید، قریشی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 به کمک نیروهای انقلابی شهربانی وقت خمین را به تصرف در‌آورد و با محوریت وی کمیته‌های مردمی برای نظم دادن به شهر تشکیل شد.
عضویت در شورای شهر،  نمایندگی مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در دوره‌های دوم، سوم و پنجم در کارنامه کاری این روحانی ثبت شده است.
پیکر حجت‌الاسلام محمد علی قریشی در خمین تشییع شد
حجت‌الاسلام سید محمد علی قریشی در سال 1313 به دنیا آمد و در سن 82 سالگی در 10 اردیبهشت 95 دار فانی را وداع گفت.
جواد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۵
0
0
خدارحمتش کند.
captcha