کد خبر: 3495161
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۴

برنامه‌های استانی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی تدوین شود

گروه اجتماعی: رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان با اشاره به اینکه ۱۲ برنامه ملی که در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مصوب شده است، بیان کرد: دستگاه های متولی و عضو ستاد اقتصاد مقاومتی استان‌ها موظف‌اند در راستای این برنامه‌های ملی اقدام به تدوین برنامه‌های استانی در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، بهرام نصراللهی زاده، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان در هشتاد ویکمین نشست شورای فرهنگ عمومی استان کردستان که شب گذشته، 15 اردیبهشت ماه در دفتر نهاد برگزار شد، اظهار کرد: ستاد اقتصاد مقاومتی در سطح کشور پس از ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و تصویب آن در مجلس تشکیل شده و دولت هم به صورت جدی وارد عرصه شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس آیین نامه ای که در دولت مصوب شده ستادهای اقتصاد مقاومتی باید در تمامی استان های کشور تشکیل شود، عنوان کرد:دبیرخانه  این ستادها هم به  سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها سپرده شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان با بیان اینکه تمامی برنامه‌های اقتصادی کشور امسال مبتنی بر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی خواهد بود، افزود: رویکرد اقتصاد مقاومتی عدالت  و دانش بنیانی و درون‌زایی  و مردمی بودن است که این ویژگی‌ها در تمامی برنامه‌ها به ویژه برنامه ششم توسعه حاکم شده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۲ برنامه ملی  که در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مصوب شده است، بیان کرد: دستگاه‌های متولی و عضو ستاد اقتصاد مقاومتی استان‌ها موظف‌اند در راستای این برنامه‌های ملی اقدام به تدوین برنامه‌های استانی در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی کنند.

نصراللهی‌زاده با اشاره به اینکه هربرنامه‌ای یک دستگاه متولی اجرای آن است، عنوان کرد: فرایندی برای ارزیابی و پایش این برنامه ها هم طراحی شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان یادآور شد: همه دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرایی کردن محورهای اقتصاد مقاومتی هستند و باید گزارش عملکرد خود را به دبیرخانه ستاد ارائه کنند.

captcha