کد خبر: 3496589
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶

اختصاص 250 میلیون تومان بودجه برای برنامه‌های سال 95 اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: تأیید 250 میلیون تومان برای برنامه‌های سال 95 از جمله مصوبات سیزدهمین جلسه هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به تشکیل سیزدهمین جلسه هیئت مدیره این اتحادیه در روز گذشته، 20 اردیبهشت‌ گفت: در این جلسه علاوه بر حضور اعضا و هیئت بازرسین، توحید زارع‌منش، نماینده تبلیغات اسلامی استان نیزد در این جلسه حضور داشت.
وی ادامه داد: طی این جلسه درخصوص برنامه‌های اتحادیه در سال 95 و پیشنهاد بودجه این سال بحث و تبادل‌نظر انجام گرفت و طبق بررسی‌های انجام شده، مقرر شد مبلغ 250 میلیون تومان بودجه برای برنام‌های امسال درنظر گرفته شود.
امیدیان با اشاره به علت عدم افزایش این بودجه نسبت به سال گذشته، بیان کرد: به‌دلیل اینکه فرآیند ادغام اتحادیه‌ها در دست است همان پیشنهاد بودجه سال گذشته داده شد تا به فراخور آن برنامه‌ها و کارها انجام شود که جهت طرح‌های آموزشی، تبلیغی و ترویجی 220 میلیون تومان و سایر هزینه‌های جاری و اداری نیز هزینه 30 میلیون تومانی طی امسال درنظر گرفته شده است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان با تأکید بر اینکه در سال 94، 246 میلیون تومان تراکنش مالی داشته‌ایم، عنوان کرد: 15 برنامه‌ شاخص در جدول کارنمای اتحادیه در سال 95 وجود دارد که یکی از آنها برپایی دو مجمع عمومی یکی در خردادماه و مربوط به تراز مالی و دیگر در بهمن‌ماه سال جاری درخصوص انتخابات دور جدید اعضای  هیئت مدیره اتحادیه در صورتی که ادغام صورت نگیرد، است.
وی تصریح کرد: همچنین ارزیابی از مؤسسات قرآنی در فرآیند زمانی هشت‌ماه طی تابستان، پائیز و دوماه اول زمستان، برپایی دوره آموزشی ویژه مدیران و مسئولان مؤسسات در خردادماه، اجرای طرح‌های آموزشی عمومی و برپایی دوره‌های تخصصی تربیت مربی با برداشتن محدودیت زمانی برای ثبت نام و درخواست تقاضا و حضور از طریق تارنمای اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان از دیگر برنامه‌های اتحادیه در سال 95 خواهد بود.
امیدیان اظهار کرد: از دیگر برنامه‌های اتحادیه می‌توان به برپایی جلسات هیئت مدیره هر ماه یکبار، برپایی محافل قرآنی درماه مبارک رمضان و جشنواره قرآنی طی ایام دهه فجر، برگزاری چهار مرحله اردویی برای قرآن‌آموزان، مربیان و مدیران مؤسسات طی اردیبهشت‌، شهریورماه و همچنین در فصل پائیز و زمستان، برپایی نشست مدیران کل استان اشاره کرد.
وی با تأکید بر اینکه اعضای هیئت مدیره بر تحت‌الشاع بودن برخی از اتحادیه‌های استانی بر خواسته‌هایی که از بالا بر آنها وارد شده است، تصریح کرد: هویت اتحادیه‌های استانی باید در مباحث ادغام، حفظ شود چنانکه تشکیل اتحادیه‌های استانی توسط مؤسسات و تشکیل اتحادیه‌های کشوری توسط اتحادیه‌های استانی انجام گرفته است و اتحادیه کشوری به‌عنوان نماینده اتحادیه استانی است تا بتوانند ظرفیت اتحادیه‌ها استانی و مؤسسات سطح استان‌ها را به سایرین برساند.
امیدیان عنوان کرد: نگرش اعضای هئیت مدیره این اتحادیه این است که هر آئین‌نامه و اساسمانه که خارج از مجامع عمومی اتحاد‌یه‌ها به تصویب می‌رسد باید در اختیار مجامع عمومی استان‌ها قرار بگیرد تا در آن خصوصو تصمیم‌گیری کنند نه اینکه دستگاه‌های حاکمیتی نسبت به جریان مربوط به مؤسسات تصمیم‌گیری کنند.
وی ادامه داد: لذا طی تصمیم‌گیری انجام شده مدیرعامل اتحادیه استان موظف به پیگیری این امر شد و از سوی دیگر بحص عدم وصول بودجه در حوزه قرآن نیز مطرح شد که چرا تنها در حوزه امور قرآنی با خشکسالی بودجه روبرود هسیتیم و حال انکه وظیفه دولتمردان تزریق بودجه‌های قرآنی است که بخش اعظم این فعالیت‌های قرآنی بر دوس مردم است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۲/۲۱ - ۱۰:۱۰
0
0
این بودجه باید با برنامه‌ ریزی درست و دقیق و بدور از اسراف مصرف شود
captcha