کد خبر: 3497309
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۱
رضایی خبر داد:

اجرای بیش از 250 پروژه در استان از محل جمع‌آوری زکات

گروه اجتماعی: مدیر کل کمیته امداد امام‌خمینی(ره) ایلام از جمع‌آوری بیش از 80 میلیارد ریال زکات طی 11 سال گذشته در استان خبر داد و گفت: بیش از 250 پروژه در استان از محل جمع‌آوری زکات احداث شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، ضیاء رضایی، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان ایلام، عصر روز گذشته 22 اردیبهشت، در نشست شوراهای زکات استان ایلام که با حضور آیت‌اله حسن عالمی، نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: در طول 11 سال گذشته یعنی از سال 83 تا 94 که فعالیت زکات در استان شکل گرفته بیش از 80 میلیارد ریال زکات جمع‌آوری شده که از این مبلغ 62 میلیارد و 750 میلیون ریال در قالب پروژه هزینه شده است.

وی با بیان اینکه از این میزان زکات جمع آوری شده 254 پروژه احداث شده است، افزود: این پروژه‌ها شامل 158 مسجد، 55 حسینیه، 2 کتابخانه، شش خانه عالم، هفت حوزه‌ علمیه و سایر طرح‌ها که همچنین تامین 115 مورد جهیزیه و ساخت 94 واحد مسکونی نیز از جمله این طرح‌ها بوده است.

مدیر کل کمیته امداد امام‌خمینی (ره) استان اضافه کرد: در طول 11 سال گذشته در سر جمع زکات جمع‌آوری شده 22 درصد سهم فقرا و 78 درصد سهم پروژه‌ها بوده است.

رضایی با اشاره به اینکه در 3 سال اخیر یعنی از سال 92 تا 94 در مجموع 44 میلیارد و 847 میلیون ریال زکات در استان جمع‌آوری شده است، خاطرنشان کرد: از این میزان زکات جمع‌آوری شده 27 میلیارد ریال برای احداث پروژه و 17 میلیارد و 847 میلیون ریال سهم فقرا بوده است.

وی با تاکید بر اینکه 55 درصد فعالیت شورای زکات استان در طول 11 سال گذشته صورت گرفته است ادامه داد: از جمله اقدامات انجام شده طی سال گذشته می‌توان به بکارگیری 45 مبلغ زکات در سطح استان، مسابقه انشاء‌نویسی در مدارس در قالب 350 مورد، برگزاری 90 جلسه شورای زکات در سطح استان و 230 دوره آموزشی توجیهی برای مبلغان زکات در استان اشاره کرد.

مدیر کل کمیته امداد امام‌خمینی (ره) استان به برنامه‌های اجرایی برای سال جاری اشاره و عنوان کرد: بکارگیری نیروهای مستقر در سیلوها و اعزام اکیپ‌های جمع‌آوری زکات در فصل برداشت، تهیه 3 هزار بروشور به منظور تبلیغ و گسترش فرهنگ زکات در جامعه، صدور شناسنامه برای افرادی که زکات پرداخت می‌کنند از برنامه‌های امسال است .

رضایی در پایان گفت: از 10 شهرستانی که در سطح استان داریم تنها در 3 شهرستان روحانی مبلغ زکات داریم که 7 شهرستان ما فاقد روحانی هستند که نیازمند چاره‌اندیشی است.
captcha