مهدی مصری، عضو هیئت علمی دانشگاه بقیهالله(عج) در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه در اقتصاد مقاومتی در نظام سلامت مهمترین بحث توجه به درمان ایمن و مدیریت خطر است، اظهار کرد: در این شرایط ما از هزینههای آتی پیشگیری میکنیم که این به نفع اقتصاد سلامت است خوشبختانه وزارت بهداشت در این راستا ورود پیدا کرده و در حال برنامهریزی مناسب است.
وی استفاده از اخلاق و فقه پزشکی را نیز مهم ارزیابی و عنوان کرد: اگر استفاده از اخلاق و فقه پزشکی در نظام سلامت نهادینه شود کیفیت درمان نیز ارتقا پیدا میکند.
مصری ادامه داد: استفاده مطلوب از آموزههای قرآنی و وحیانی تاریخ پزشکی، مورد دیگری است که بر روی سلامت ماندگار تأثیر دارد این سلامت به دلیل خالصی و توجه همزمان به هر چهار بعد جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی سلامت، پایدار بوده و ماندگار است.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از آموزههای قرآنی و وحیانی به همراه اخلاق و فقه پزشکی به صورت توأمان موجب هم افزایی شده در نتیجه درمان ایمن و سلامت پایدار را رقم میزنند.
رئیس مرکز قرآن، حدیث و طب دانشگاه بقیهالله(عج) استفاده و روی آوردن به مصرف فرآوردههای طبیعی و گیاهی دارویی در رسیدن به نقاط مطلوب سختافزاری و محصول محوری سلامت را مؤثر دانست و یادآور شد: برای رسیدن به چنین کاری باید نظام پزشکی طبیعی طراحی و اجرا شود مانند آنچه که در کشورهای جهان وجود داشته و خدمات بسیاری را به اقتصاد سلامت دادهاند.