وی افزود: در سالهای گذشته، فعالیتها فاقد جوانب تشکیلاتی بوده و برنامههای مجمعالقرآن تا زمان گشایش مدرسه قرآنی بشارت در این شهرستان صرفا در مواردی از قبیل تربیت حافظان، مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) و جذب نوجوانان و جوانان به مساجد و برنامههای مذهبی و معنوی اختصاص داشته است.
مدیر مجمع القرآن فاطمیون(س) گراش عنوان کرد: پس از گشایش مدرسه قرآنی بشارت در سال ۸۸ فعالیتها جنبه تشکیلاتی پیدا کرده و براساس محورهای رسمی عملیاتی شد و از سال 91 با گشایش ساختمان جدید مجمع القرآن فاطمیون(س) محورهای حفظ و قرائت کلامالله مجید در منطقه ابعاد وسیعتری پیدا کرد.
بصیری در ادامه با بیان اینکه در مدت سه سال گذشته، بیش از ۷۳ تن از علاقهمندان توفیق حفظ کل کلامالله مجید را در این شهرستان داشتهاند، به برنامههای جدید این مجمع اشاره و از اجرایی کردن طرحهای تسنیم، منیر و محراب سخن گفت.
وی با اشاره به اینکه شروع کلاسهای بانوان و آقایان بهصورت گسترده و با هدف ترویج حفظ کلام وحی درمنطقه از سال ۹۲ آغاز و امروز بخش اعظمی از حافظان قرآن کریم را بانوان تشکیل میدهند، اضافه کرد: در طرح تسنیم که طرحی دو ماهه و ویژه تعطیلات تابستان است، داوطلبان با شرایط سنی ۱۴ تا ۲۶ سال، با در اختیار داشتن خوابگاه و تغذیه با راهنمایی اساتید مجمع القرآن فاطمیون(س) به حفظ کلام وحی خواهند پرداخت.
مدیر مجمعالقرآن فاطمیون گراش افزود: همچنین در طرح منیر ۳۰۰ آیه بهصورت موضوعی گزینش و داوطلبان باید در حفظ این آیات الهی اهتمام کنند.
وی با اشاره به اهداف طرح محراب، گفت: این طرح در راستای ترغیب افزون نوجوانان و جوانان به مساجد و کانونهای مذهبی است.
بصیری در ادامه ضمن ابراز امیدواری از توسعه طرح قرآنی در شهرستانهای جنوبی استان و کشور، اظهار کرد: با عنایت به استقبال مردم شهرهای همجوار از شعب و نمایندگیهای دایر شده برآن مترصد هستیم که با مساعدت مسئولان، شهرستان گراش را بهعنوان قطب قرآنی جنوب کشور در آورده و فعالیتها را به خارج از مرزهای استان فارس بسط و گسترش دهیم.
یادآور میشود، شعبه مجمع القرآن فاطمیون(س) گراش در شهر اوز لارستان و نیز دهستانهای بخش مرکزی این شهرستان در حال فعالیت بوده و مربیان جهت آموزش و حفظ کلامالله وحی از گراش به این مناطق اعزام میشوند.
قاسم ایزدیان