کد خبر: 3497688
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۷

بی‌پولی، دامان جشنواره ملی «شعر ولایت» خمین را هم گرفت

گروه هنر: مدیرکل فرهنگ‌وارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: فرهنگ و هنر استان حال و روز خوشی ندارد و قطار فرهنگ استان از ریل خارج شده و به دنبال تأمین نشدن بودجه لازم، اولین جشنواره ملی شعر ولایت که قرار بود در ایام ارتحال امام خمینی(ره) به میزبانی خمین برگزار شود منتفی شد.

مهدی حقیقی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در گفت‌وگو با  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، از عدم برگزاری اولین جشنواره ملی شعر ولایت که قرار بود همزمان با رحلت امام خمینی(ره) با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی  و سازمان بسیج هنرمندان استان در خمین برگزار شود خبر داد.
وی گفت: زمانی تصمیم گرفته شد این جشنواره برگزار شود که هنوز بودجه اعلام نشده بود و به دلیل تامین نشدن بودجه لازم،  این جشنواره امسال برگزار نمی‌شود.
حقیقی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم این جشنواره حتماً سال آینده در خمین برگزار شود و برای تحقق آن از هم اکنون در حال تهیه و تنظیم مقدمات کار و تامین منابع مالی هستیم.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ وهنر استان مرکزی حال و روز خوشی ندارد ادامه داد: همه مدیران‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان در زمان خود اقدامات خوبی انجام داده‌اند اما قطار فرهنگ وهنر از مسیر خود خارج و متوقف شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی اظهار کرد: این اداره‌کل در جذب و تربیت نیروی انسانی و  اعتبارات مشکلات و موانع بسیاری دارد، بودجه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی همسایگان استان مرکزی  بسیار بیشتر از بودجه این استان است و تملک دارایی 900 میلیونی سال 93 به 200 میلیون در سال 94 کاهش پیدا کرده است.
حقیقی خاطرنشان کرد: اولویت کاری اداره‌کل و فرهنگ و ارشاد قراردادن فرهنگ وهنر استان در مسیر درست خود است زیرا با این اقدام تمام مشکلات نیز حل می‌شود.
captcha