کد خبر: 3497894
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۸

اعزام 22 زائر بار اولی به کربلای معلی

گروه اجتماعی: مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کردستان از اجرای نیت واقفین خیر اندیش و اعزام 22 زائر بار اولی به کربلای معلی خبر داد.

سلمان روحی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، با بیان اینکه بر اساس تدابیر مقام معظم رهبری و در راستای اعتمادسازی عمومی مردم و رضایت مندی واقفان خیراندیش، اجرای امینانه نیت واقفان در دستور کار این اداره کل است، اظهار کرد: در راستای اجرای امینانه نیت واقفان خیر اندیش طرح اعزام زائران حسینی (ع) همزمان با سراسر کشور در کردستان اجرایی شد.

وی افزود: 22 زائر بار اولی در قالب یک کاروان همزمان با سراسر کشور، شامگاه جمعه(24 اردیبهشت) از مرز ایلام به کربلا اعزام شدند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان با اشاره به موقوفات با نیت اعزام زائر به کربلا در استان، اعلام کرد: موقوفه حاجیه شهربانو(آقامراد) در بیجار شاخص‌ترین موقوفه با نیت اعزام زائران بار اولی به کربلای معلی در استان است.

وی در پایان یادآور شد: مراسم بدرقه زائران و آغاز این طرح شب گذشته، طی مراسمی با حضور معاونان سازمان اوقاف و امور خیریه و مسئولان استانی ایلام در مرز مهران برگزار و زائران بار اولی عازم عتبات عالیات شدند.

captcha