کد خبر: 3497913
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۲

درخشش اعضای کانون نورالزهرا(س) در جشنواره قرآنی محراب

گروه فعالیت‌های قرآنی:2 اثر ارسالی کانون فرهنگی هنری نورالزهرا(س)اراک در بخش داستان «نو قلم» جشنواره قرآنی محراب رتبه اول و سوم را کسب کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، 15 اثر از کانون فرهنگی هنری نورالزهرا(س) که کانون تخصصی هنرهای تجسمی مسجد الزهرا(س) است، در بخش‌های داستان کوتاه و شعر به پنجمین جشنواره منطقه‌ای ادبی محراب اندیمشک ارسال شد که از بین آنها دو اثر در بخش داستان«نوقلم»به مرحله کشوری راه یافت.
در این دوره برای نخستین‌بار در بخش «نوقلم» ویژه نوجوانانی که برای نخستین‌بار دست به قلم شده و در مورد موضوعات نماز و بازنویسی قصص قرآنی اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند، تقدیر شد، در مجموع ۳۰۰ اثر در قالب شعر و داستان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که پس از بازخوانی ۲۰ اثر به مرحله نهایی راه یافتند.
در این جشنواره با موضوع‌های داستانی و شعر در حوزه‌های نماز و قصص قرآنی هنرمندانی از استان‌های خوزستان، اصفهان، ایلام، همدان، مرکزی، هرمزگان، چهار محال و بختیاری، لرستان، کهگیلویه وبویراحمد، بوشهر، فارس و کردستان شرکت داشتند.
جشنواره محراب با هدف توسعه مفاهیم قرآنی با توجه به نیازهای بخش‌های مختلف فکری فردی و عمومی جامعه برگزار می‌شود.

captcha