کد خبر: 3497975
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۹

اشتیاق مردم برای حضور در مسابقات قرآن/ با پای دل آمده بودند

کانون خبرنگاران نبأ: بانوی مسنی که پاهایش یاری‌اش نمی‌کرد با پای دل آمده بود و معتقد بود که در محفلی که قاریان قرآن جمع هستند آن محفل محل حضور و تجمع ملائکه است و حضور در چنین مجلسی توفیق و عنایت خاص می‌خواهد که شاید هر کسی نتواند آن را به‌دست آورد تا از این محفل نورانی استفاده کند.

به گزارش کانون خبرنگاران ايکنا، نبأ، سی و سومین دوره از مسابقات قرآن از همان روزهای ابتدایی با استقبال زیاد مردم روبه‌رو شد افرادی که شاید در ظاهر حتی سواد خواندن قرآن هم نداشتند اما بخاطر علاقه به این کتاب آسمانی و قاریان کلام وحی در این جلسات حضور دارند.
مادرانی که فرزندان خردسال و یا حتی شیرخوار خود را در به همراه آورده‌ بودند تا کلام وحی از کودکی در جان و روح فرزندانشان ریشه بگستراند و بچه‌هایشان از برکات شنیدن صوت قرآن بهره‌مند شوند.

با پای دل آمده بودند

گویی همه یک هدف مشخص و کلی داشتند که دل‌هایشان را به مصلی تهران کشانده بود؛ بانوی مسنی که پاهایش یاری‌اش نمی‌کرد با پای دل آمده بود و معتقد بود که در محفلی که قاریان قرآن جمع هستند آن محفل محل حضور و تجمع ملائکه است و حضور در چنین مجلسی توفیق و عنایت خاص می‌خواهد که شاید هرکسی نتواند آن را به‌دست آورد تا از این محفل نورانی استفاده کند.

در میان جمعیت مادری با تعداد زیادی بچه توجه‌ام را جلب کرد و باعث شد برای هم‌صحبتی لحظاتی کنارش باشم.

این مادر با شوق و اشتیاق فرزندان خود و تعداد زیادی از بچه‌های مسجد محل را با خود همراه کرده بود به این امید که با این محیط و قاریان آشنا شوند و جرقه‌ قاری و حافظ شدن در قلب و ذهنشان روشن شود.

این مادر دل‌سوز برای قرآنی کردن فرزندانش با خود عهده کرده که قرآن به خصوص سوره مبارکه یاسین را با معنی و تفسیر بخواند و معانی آن را در تربیت فرزندان و زندگی مشترکش به کار ببرد؛ همچنین بعد از نماز صبح حال دعا و توسلی پیدا کند و با خواندن زیارت عاشورا انرژی روز خود را دریافت کند تا به یاری ائمه و خداوند متعال روز پر خیر و برکتی را آغاز کند.

قرآن را از بچگی به فرزندانمان بیاموزیم

در کنار این مادران خانه‌دار که آشنا شدن فرزندانشان با قرآن و الگو گرفتن آن‌ها از قرآن دغدغه اصلی ورودشان به این دوره از مسابقات بود فرهنگیان، مسئولان و صاحب‌نظرانی نیز حضور داشتند؛ از جمله حافظ قرآنی که در جامعة‌القرآن مشغول فعالیت بود با وجود اینکه در مسابقات شرکت نمی‌کرد اما به عنوان مهمان آمده بود تا از این فضا استفاده کنند و یا حجت‌الاسلام و المسلمین شفقی که از مهمانان برنامه بود که با هر یک لحظاتی را به صحبت نشستم.

این مربی قرآن حضورش را آشنایی بیشتر و بهتر با قرآن و قاریان بین‌المللی بیان کرد و گفت: از آنجایی که من مربی حفظ قرآن هستم خواستم بیشتر با حافظان آشنا شوم و آرامش زندگی‌ام را از قرآن بگیرم تا زندگی قرآنی داشته باشم همچنین فرزندانم را هم آورده‌ام تا با این فضاهای نورانی و قرآنی آشنا شوند و در زندگی آینده‌شان با قرآن مأنوس شوند.

وی انگیزه پیشنهادش برای روی آوردن زیاد فرزندان و جوانان به قرآن این بود که در مدارس در کنار درس‌های دیگر به قرآن هم اهمیت دهند و با تشویق نه با اجبار کاری کنند که فرزندان از همان کودکی با قرآن آشنا شوند.

تأثیر قرآن بر زندگی مردم

حجت الاسلام و المسلمین شفقی در رابطه با تأثیر قرآن بر زندگی مردم اینگونه پاسخ داد: وقتی انسان از قرآن الگوبرداری کند طبیعی است که سبک زندگی‌اش را با قرآن منطبق می‌کند و زمانی که سبک زندگی با قرآن منطبق شود انسان به درجه رشد و کمال می‌رسد.

وی ادامه داد: وقتی همه مسلمان‌ها با مذاهب مختلف در یک جا جمع می‌شوند و با هم بحث و گفت‌وگو می‌کنند و مسائل همدیگر را با هم رد و بدل می‌کنند قطعاً در بیداری اسلامی نقش خواهد داشت ضمن اینکه نظام و جمهوری اسلامی گفتمانی را ترویج می‌دهد پس حضورش در جمعی باعث ترویج اسلام در جهان خواهد شد.

حجت‌الاسلام شفقی اظهار کرد: در صورتی قرآن بر روی جوانان تأثیر خواهد داشت که در کنار تلاوت و قرائت، معانی هم گفته شود.

در پایان هم از افرادی که تا کنون در این مجلس شرکت نکردند دعوت کرد تا در این محفل نورانی شرکت کنند و هم از مسابقات و هم از بخش نمایشگاهی آن دیدن کنند.

*زینب رحیمی

captcha