کد خبر: 3498243
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶

تبیین عملکرد اتحادیه مؤسسات در نشست فصلی مسئولان شورای هیئات مذهبی استان‌ها

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طی نشست فصلی مسئولان شورای هیئات مذهبی استان‌ها، عملکرد اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی تبیین شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نشست فصلی مسئولان شورای هیئات مذهبی استان‌ها با حضور حجج‌اسلام حسین روحانی‌نژاد، معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی، رضا غلامی، دبیر شورای فرهنگی دفتر مقام معظم رهبری و دریکوند، رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور و سیدححسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور، روز گذشته، 25 اردیبهشت‌ماه در دفتر معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.
کوششی طی این جلسه گفت: تشکل‌های دینی به طور عام و هیئات به طور خاص بزرگ‌ترین شبکه دینی کشور هستند و بعد از هیئات، مؤسسات قرآنی بزرگ‌ترین تشکل قرآنی را تشکیل می‌دهند.
وی ادامه داد: قرآن  و عترت دو واژه هستند که در کنار هم هستند و یکی از بزرگ‌ترین موضوعاتی که هیئات مذهبی در ادبیاتشان دارند قرائت قرآن سر بریده امام حسین(ع) بر روی نیزه است که این، رسالت ما را به این موضوع ثابت می‌کند.
وی با ابراز تأسف از دوری شیعیان از قرآن کریم و بهره‌‌گیری از مفاهیم آن در زندگی، عنوان کرد: ما باید نسبت به بحث قرآن در هیئات به صورت جدی بپردازیم.
کوششی با اشاره به صحبت‌های حجت‌الاسلام خاموشی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، بیان کرد: در هیئات مذهبی باید حلقه‌های قرآنی تشکیل شود چنانکه زمینه آن از قبل فراهم شده است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور با تأکید بر اینکه بحث مربی قرآن در هیئات مطرح است، اظهار کرد: توجه به این موضوع از مسائل قابل اهمیت است چرا که فعالیت مربیان قرآن اکثر هیئات مذهبی قوی نیست. اما با این حال تعدادی از هیئات هستند که ارکان قرآنیشان از عناصر اصلی هیئت است.
وی با تأکید بر اینکه 98 هزار هیئت مذهبی سراسر کشور یعنی 98 هزار جلسه قرآن و با اشاره به برنامه‌های هماهنگ‌شده با هیئات در زمینه فعالیت‌های قرآنی، تصریح کرد: از جمله این کارها یعنی اینکه مؤسات قرآنی به مؤسسات قرآن وعترت تغییر یافته است به گونه‌ای که از اردیبهشت‌ماه تمام مجوزها به نام قرآن و عترت تغییر یافته است، تا نسبت به عترت توجه بیشتر داشته باشیم.
کوششی بیان کرد: از جمله برنامه‌های سال 95 اتحادیه که تهیه و تدوین شده است می‌توان به برپایی 100 دوره آموزشی به مربیان قرآن هیئات مذهبی اشاره کرد که گواهینامه هم به آنها اعطا می‌شود و در این مرحله هر استان سه دوره سهمیه دارد که طی این طرح دو هزار و 500 نفر از مربیان قرآن هیئات در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: همچنین همایش معلمان قرآن هیئات مذهبی ازدیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده است که طی آن 31 همایش در 31 استان با حضور مربیان قرآن هیئات برگزار می‌شود و همچنین جلسه مشترک با حضور رؤسای شورای هیئات با مدیران مؤسسات به منظور برقراری تعامل بیشتر در آینده نزدیک برگزار می‌شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور بیان کرد: از دیگر برنامه‌های اجرای مسابقه‌ سوره حجرات بود چون این سوره دستورات کامل زندگی را دربردارد که هیئات مذهبی به صورت عام می‌توانند در آن شرکت کنند.
وی با اشاره به دیگر برنامه‌های سال 95 اتحادیه و بحث تجلیل از هیئات مذهبی فعال، عنوان کرد: ایجاد ایستگاه‌های نذر قرآنی از جمله این برنامه‌هاست که با 310 ایستگاه در مرحله اول آغاز می‌شود.
captcha