کد خبر: 3498285
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۱

ثبت دو وقف جدید در شهرستان شبستر

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شبستر از ثبت دو وقف جدید در این شهرستان خبر داد وگفت: یک موقوفه انتفاعی، شامل قطعه ‌زمینی به متراژ 5/74 متر مربع جهت الحاق به مسجد سوخلار وایقان توسط آقای علی‌اکبر وایقان و خانم سعادت سیدخانی وایقان و همچنین وقف 6 ساعت حق آب از قنات سنگین کاها در شبستر توسط اقای علی امامی و خانم زهرا امدادی وقف شده است..

حجت‌الاسلام محمد پرورش، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شبستر درگفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، از ثبت دو وقف جدید در شهرستان شبستر خبر داد و گفت: یک موقوفه انتفاعی، شامل قطعه ‌زمینی به متراژ 5/74 متر مربع جهت الحاق به مسجد سوخلار وایقان توسط آقای علی‌اکبر  وایقان و خانم سعادت سیدخانی وایقان و همچنین وقف 6 ساعت حق آب از قنات سنگین کاها در شبستر توسط اقای علی امامی و خانم زهرا امدادی وقف شده است.

وی یادآور شد: موقوفه قطعه زمین به ارزش تقریبی 15 میلیون تومان و موقوفه حق آب به ارزش تقریبی 18 میلیون تومان میباشد.

رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان شبستر بیان کرد: اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان در راستای ترویج فرهنگ وقف در جامعه از موقوفاتی که عملیاتی شده‌اند، بازدید میدانی به عمل آورده و همچنین سعی در ترغیب و علاقه‌مند نمودن عموم مردم به فرهنگ وقف دارد.

captcha