کد خبر: 3498305
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۴

اولین جشنواره قرآنی«ملکوت» در خمین برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: اولین جشنواره قرآنی «ملکوت»، در مدرسه 15 خرداد شهرستان خمین با حضور 200 دانش‌آموز قرآنی و به همراه تجلیل از حافظان و مربیان قرآن برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، اولین جشنواره قرآنی «ملکوت» ویژه تقدیر از دانش‌آموزان حافظ مدرسه قرآنی 15 خرداد امروز، 26 اردیبهشت‌ماه در فرهنگسرای امام خمینی(ره) خمین برگزار شد.
غلامرضا عبدلی، مدیر مدرسه قرآنی 15 خرداد در این مراسم گفت: مدارس تکیه‌گاه اجتماعی و پایگاهی برای رشد و یادگیری دانش‌آموزان هستند و دانش‌آموزان در فرایند یادگیری به ساخت دانش، بینش، منش و شخصیت خود می‌پردازد.
وی با بیان اینکه آموزشگاه قرآنی 15خرداد علاوه بر درس‌های عمومی 6 ساعت آموزش قرآن را در برنامه‌های خود دارد افزود: این مدرسه قرآنی ضمن توجه به اهداف آموزش ابتدایی در راستای سند تحول بنیادین، نهادینه شدن فرهنگ انس با قرآن کریم و گسترش تربیت قرآنی در مدرسه را سرلوحه کار خود قرار داده است .
مدیر مدرسه قرآنی 15 خرداد خمین ادامه داد: روش‌های آموزشی مدرسه قرآنی به سه دسته کلامی، تصویری  و مهارتی تقسیم می‌شود و معلمان از سخنرانی حفظ  و ترتیل‌خوانی برای روش کلامی، از لوحه‌ها و فلش کارت‌های قرآنی برای روش تصویری واز قلم‌های قرآنی  و تخته هوشمند برای روش مهارتی استفاده می‌کنند.
عبدلی با اشاره به اینکه تحقق بهترین تعلیم و تربیت نیازمند هماهنگی والدین و سیستم‌های تربیتی است تصریح کرد: امروز آموزش لسانی به تنهایی نتیجه بخش نیست و دانش‌آموزان نیاز به الگوهایی مانند والدین و اولیای مدرسه دارند.
مدیر مدرسه قرآنی 15 خرداد خمین گفت: هم اکنون 200 دانش‌آموز پسر در مقطع ابتدایی در این مدرسه قرآنی مشغول به تحصیل هستند وهفت مربی مجرب و متخصص در امر آموزش در این آموزشگاه حضور دارند.
به گزاش ایکنا؛ داود حبیبی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه خمین نیز در این مراسم گفت: مهمترین نقص آموزش‌های قرآنی نبود تدبر در این کتاب جامع و کامل است، در کنار تربیت حفاظ باید به آنها یاد داد در آیات قرآن تدبر کنند.
وی با بیان اینکه تدبر با تفسیر متفاوت است افزود: تفسیر محصول فکر و برای استفاده دیگران است اما تدبر از فکر و دل حاصل می‌شود و برای تعالی فرد است.
حبیبی قرآن را کتاب انسان‌ساز دانست و خاطرنشان کرد: این کتاب معجزات بسیاری دارد، جامعه برای تحقق سبک زندگی اسلامی و حل مشکلات جهان اسلام به انس با قرآن نیاز دارد.
یادآور می‌شود: در این مراسم از 17 دانش‌آموز حافظ جزءهای مختلف و مربیان آنها با اهدای تندیس تقدیر شد.
captcha