کد خبر: 3498316
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۶
ملکشاهی:

تلاوت «حامد ولیزاده» در مرحله نیمه نهایی عاقلانه انجام شد

گروه فعالیت های قرآنی: قاری بین المللی قرآن اظهار کرد: تلاوت حامد ولیزاده در مرحله نیمه نهایی مسابقات بین المللی قرآن عاقلانه، معتدل و پخته بود.

علی اکبر ملکشاهی، قاری بین المللی قرآن در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) درباره سطح تلاوت ها در مرحله نیمه نهایی سی و سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن اظهار کرد: به نظرم قاریان ایران، فیلیپین، افغانستان، آلمان، هلند و اندونزی رقبای اصلی در این دوره از مسابقات هستند.
وی با بیان اینکه تلاوت حامد ولیزاده در مرحله نیمه نهایی را گوش کردم، گفت: حامد ولیزاده تلاوت خوبی داشت و زمانی که تلاوت می کرد، احساس می‌کردم راحت می خواند و هیچ تکلفی در خواندن او نبود که همین مسئله باعث شد تا تلاوت خوبی داشته باشد.
ملکشاهی یادآور شد: اما اگر یک مقدار تحرک بیشتر و یک مقدار مانور در طبقات صوتی بالاتر داشته باشد، هم خوب است؛ چرا که در این صورت مساحت صدا کاملا خود را نشان می دهد.  
وی ادامه داد: تلاوت حامد ولیزاده، تلاوتی بود که عاقلانه انجام شد و می‌دانست که جزو فینالیست ها است و به همین دلیل کاری نکرد که مشکلات خاصی ایجاد شود و یک تلاوت معتدل و پخته ارائه کرد.
داور مسابقات قرآن اظهار کرد: ولیزاده جوان خوب، متدین و بااخلاقی است و امیدوارم در این دوره از مسابقات موفق باشد و بتواند در مرحله نهایی تلاوت خوبی از خود ارائه کند.
وی درباره انتخاب مصلی برای برگزاری مسابقات بین المللی قرآن، گفت: انتخاب مصلی برای برگزاری مسابقات بین المللی قرآن نیاز بررسی دقیق‌تری دارد. اینکه صرفاً با برگزاری امسال بگوییم مصلی برای مسابقات خوب است یا بد است یک مقدار قضاوت عجولانه‌ای می‌شود.
وی افزود: انتخاب مصلی برای برگزاری مسابقات بین المللی قرآن از این جهت که حضور مردم پررنگ تر شده است و فضا برای رفت و آمد مردم محیا است، خوب است، اما به نظر می رسد امکانات سخت افزاری به طور کامل فراهم نیست که باید بررسی های بیشتری صورت گیرد. در مجموع شروع بدی نیست.
captcha