کد خبر: 3498753
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۶

شورای زکات شهرستان ملکان تشکیل شد

گروه اجتماعی: شورای زکات شهرستان ملکان با حضور امام جمعه و فرماندار شهرستان روز دوشنبه 27 اردیبهشت تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، شورای زکات شهرستان ملکان با حضور حجت‌الاسلام حافظ زمانی امام جمعه، جهانگیر اسکندرزاده، فرماندار شهرستان و تعدادی از اعضای شورا روز دوشنبه 27 اردیبهشت تشکیل شد.
حجت‌الاسلام حافظ زمانی، امام جمعه ملکان در این نشست اظهارکرد: در حالی که بیشتر زکات باید برای فقیران مصرف شود و در قرآن کریم نیز بر آن تصریح شده، در برخی موارد به ساخت حسینیه هزینه می‌شود.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته 18میلیارد ریال زکات در این شهرستان جمع آوری شده است، گفت: زکات جمع آوری شده در سال گذشته نسبت به سال 93 هشت میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی گفت: امسال پیش بینی می‌شود میزان زکات این شهرستان به بیش از 25 میلیارد ریال افزایش یابد.
جهنگیر اسکندرزاده، فرماندار ملکان نیز در این نشست با اشاره به اینکه سالانه بیش از 450 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان تولید می‌شود، افزود: سال گذشته با استفاده از زکات جمع آوری شده، پل لیلان به ملکان با بیش از 2 میلیارد ریال احداث شد که در زمینه کاهش تصادفات نقش مهمی داشت.
وی همچنین از احداث هفت باب غسالخانه و ساخت مسجد در چهار روستای شهرستان ملکان از محل زکات جمع آوری شده خبرداد.
captcha