کد خبر: 3499160
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۳
جعفری:

دشمنان از مساجد، نماز جمعه و جماعت به شدت وحشت دارند

گروه اجتماعی: امام جمعه کوهبنان گفت: به‌واسطه این نقش مهم است که دشمنان از مساجد، نماز جمعه و جماعت به شدت وحشت دارند و همواره طی سال‌های گذشته درصدد بودند تا به هر طریق ممکن به این مهم ضربه بزنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام عباس جعفری، امام جمعه کوهبنان دیروز سه‌شنبه، 28 اردیبهشت در جمع مسئولان و اعضای بنیاد مهدویت این شهرستان با استناد به آیات و روایات به اهمیت نماز جماعت در اسلام اشاره کرد و گفت: از نخستین روزهای استقرار دین مبین اسلام پیامبر اکرم(ص) با داشتن یارانی اندک اقدام به برگزاری نماز جماعت کردند.
وی افزود: به‌واسطه این نقش مهم است که دشمنان از مساجد، نماز جمعه و جماعت به شدت وحشت دارند و همواره طی سال‌های گذشته درصدد بودند تا به هر طریق ممکن به این مهم ضربه بزنند.
امام جمعه کوهبنان بیان کرد: حضور مسئولان در بین مردم و شنیدن خواسته‌های مردمی زمینه را برای تصمیم‌گیری بهتر و بیشتر رقم می‌زند و سبب می‌شود مسئولان با جدیت و تلاش مضاعف برای رفع مشکلات گام بردارند.
حجت‌الاسلام جعفری به سالروز ولادت با سعادت حضرت ولیعصر(عج) و جشن‌های این ایام اشاره کرد و گفت: باید تلاش شود جشن‌ها به صورت خودجوش و با شکوه طبق سال‌های گذشته برگزار شوند.
وی ادامه داد: باید با آمادگی کامل به استقبال منجی عالم بشریت بشتابیم که دعا کردن، صدقه دادن، خودسازی، رعایت امر به معروف و نهی از منکر، تربیت یاران خوب و پا به‌رکاب برای حضرت و... باید مد نظر باشد.
محمدرضا مهدلو، فرماندار کوهبنان نیز گفت: از جمله عوامل پیروزی انقلاب اسلامی وحدت بود که این مهم با حضور مردم در مساجد و در صفوف به هم فشرده و پیوسته نماز جماعت و جمعه به‌وجود آمد.
وی ادامه داد: با استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی علاوه بر اقامه نماز جماعت در مساجد نماز جماعت در ادارات و مدارس هم آغاز شد.
حجت‌الاسلام حسین آل‌طه، معاون فرهنگی بنیاد مهدویت کوهبنان گفت: بنیاد مهدویت کوهبنان با همکاری اعضای حقوقی و حقیقی فعالیت دارد که برنامه‌ریزی برای جذب و سازماندهی اعضای طرح هزار در هزار، توزیع بسته‌های فرهنگی، برگزاری کلاس‌های آموزشی با موضوع مهدویت، برگزاری مسابقات کتابخوانی به مناسبت‌های ملی و مذهبی در بین دانشجویان و دانش‌آموزان از جمله فعالیت‌های آن است.
وی افزود: برگزاری مسابقات نشریه دیواری، دل‌نوشته، شب شعر و خاطره، برگزاری نشست تخصصی کتابخوان با موضوع مهدویت، برپایی خیمه‌های معرفت در اعیاد شعبانیه، همکاری در برگزاری جشن‌های شعبانیه و برگزاری دوره‌های آموزشی در مشهد و قم و... از دیگر فعالیت‌های بنیاد مهدویت کوهبنان است.
حجت‌الاسلام آل‌طه بیان کرد: با توجه به حضور جوانان و نوجوانان علاقه‌مند در برنامه‌های مختلف بنیاد و به منظور فراهم کردن بستر مناسب با همکاری اداره کتابخانه‌های عمومی کوهبنان کتابخانه تخصصی با موضوع مهدویت برای استفاده دانشجویان و دانش‌آموزان راه‌اندازی شده است.
captcha