کد خبر: 3499225
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴

بنای یادبود برادران شهید نمکی در سنندج رونمايی شد

گروه سیاسی: بنای یادبود برادران شهید نمکی توسط سرلشکر پاسدار «محسن رضایی» و جمعی از مسئولان استانی امروز در سنندج رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)از کردستان، نگین حسامی، مدیر این پروژه در حاشیه رونمایی در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: این بنا در مدت 50 روز طراحی و اجرا شده که شامل سردیس سه برادر شهید شهرام، شهریار و رحمت الله است.

وی با اشاره به اینکه جنس این سردیس از فایبرگلاس است، افزود: این بنای یادبود به سفارش سپاه بیت المقدس کردستان ساخته شده است که امروز در خیابان شهید نمکی سنندج نصب شد.

مدیر پروژه بنای یادبود برادران شهید نمکی عنوان کرد: ارتفاع این پروژه از پایه 6.5 متر و ارتفاع سردیس 4.6 متر است.

یادآور می‌شود؛ برادران نمکی (شهرام، شهریار و رحمت‌الله) سال 59 در سنندج به اسارت ضدانقلاب در آمدند و در 29 اردیبهشت ماه همان سال در منطقه (سنگ سیاه) در اطراف سنندج به شهادت رسیدند.

captcha