کد خبر: 3499450
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۴۲

برپایی غرفه«انتظار و مهدویت»در جشنواره «شوق انتظار»اراک

گروه اجتماعی: مدیرعامل سازمان فرهنگ –ورزشی شهرداری اراک گفت: با قرار گرفتن در آستانه زادروز حضرت ولیعصر(عج)، به مدت 5 شب جشنواره «شوق انتظار» با برپایی غرفه‌های مهدویت و انتظار، نماز و ... در پارک‌های شهرستان اراک میزبان مردم است.

حمید کربلایی حسنی مدیرعامل سازمان فرهنگی–ورزشی شهرداری اراک در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، ضمن اعلام خبر برگزاری جشنواره«شوق انتظار» در اراک، گفت: این جشنواره در 5 پارک این شهرستان و با حضور عموم برگزار می‌شود.
وی بااشاره به اینکه جشنواره شوق انتظار از سه‌شنبه، 28 اردیبهشت‌ماه تا شنبه، اول خردادماه سال جاری به ترتیب در پارک‌های گمنام، گلبرگ، ولیعصر، امیرکبیر و ملت برگزار می‌شود، اظهار کرد: در هریک از پارک‌ها 5 غرفه با محوریت‌ انتظار و مهدویت، نماز، نقاشی کودکان، گریم و سلامت برپاست.
کربلایی حسنی از برگزاری 125 برنامه فرهنگی و اعتقادی در 5 شب جشنواره شوق انتظار خبر داد و افزود: برنامه‌ها از ساعت 18 تا 22 هرشب با حضور عموم مردم و مسئولان شهرستانی و دعوت از چهره‌های شناخته شده ملی برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: مسئولان سازمان فرهنگی–ورزشی اراک قصد دارند با برپایی جشنواره شوق انتظار علاوه بر بالا بردن روحیه شادی مردم به اعتلای مباحث اعتقادی، تربیتی و تحکیم بنیان خانواده نیز کمک کند.
کربلایی حسنی در پایان هدف اصلی از برگزاری جشنواره مذکور را آشنایی نوجوانان و جوانان با مهدویت و انتظار بیان کرد و گفت: با توجه به هجمه سنگین دشمن در مباحث اعتقادی مسئولان باید از هر فرصتی برای اشاعه فرهنگ مهدویت استفاده کنند.
captcha