به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، شهیندخت مولاوردی معاون زنان و خانواده رئیس جمهور، در نشست تخصصی «جایگاه زن در قرآن و بازخوانی آن» که چهارشنبه شب، 29 اردیبهشت ماه، به همت سازمان بسیج زنان کشور و با حضور نمایندگان قرآنی کشورهای مسلمان برگزار شد، اظهار کرد: آنچه در عصر حاضر اهمیت دارد بازخوانی و پیادهسازی جایگاه زن در قرآن است. با توجه به زندگی روزمره و اجتماعی امروز همه ما با جایگاه انسانی زن فاصله داریم که تلاش مضاعفی میطلبد تا آن را بازسازی کنیم.
معاون رئیس جمهور عنوان کرد: بنا به فرمایش امیرمؤمنان علی(ع)، قرآن دریای عمیقی است که با هر بار فرورفتن در آن گوهرهای نایابی از آن میتوان خارج کرد؛ ما نیاز به تلاش پیش از پیش داریم تا زنان ما به جایگاه شایستهای که در معنای عام و خاص خود ترسیم شده برسند.
وی در پایان با اشاره به روایتی از پیامبر(ص) مبنی بر اینکه روزی از اسلام جز رسم و از قرآن جز نام باقی نمیماند، خاطرنشان کرد: امیدوارم که ما مسلمانان مصداق این روایت نباشیم، آموزههای قرآنی را در زندگی خود پیاده کرده و زندگی معنوی ایمانی داشته باشیم.
در این نسشت همچنین مینو اصلانی رئیس سازمان بسیج زنان کشور به بر شماری ویژگیهای زن مسلمان از منظر قرآن پرداخت و عنوان کرد: در قرآن از زن فرعون یاد شده است؛ ایشان در سرزمین کفرآمیز حرکت کرده و به تنهایی وحدانیت خداوند را تبلیغ میکند، همچنین زنان قرآنی دیگر مانند مادر و خواهر حضرت موسی(ع) طی یک برنامهریزی پیچیده از پیامبر الهی حمایت کرده و او را نجات میدهند، یا دختران شعیب که نمونه زنان عفیف هستند.
مسؤول سازمان بسیج جامعه زنان اظهار کرد: به نظر میرسد همه این نمونهها الگویهای بینظیری برای ما هستند تا به هر میزان توان داریم اسلام و گفتمان انقلاب اسلامی را معرفی کنیم. امروز زنان مسلمان وظیفه نجات زنان دیگر عالم را دارند چرا که ظلمی که بر زنان امروز می شود در تاریخ سابقه نداشته است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: الگوی زن مسلمان نه شرقی و غربی است؛ چرا که زن شرقی انسانی خنثی و زن غربی تنها یک ابزار است، اما زن مسلمان انسانی متعهد، محجبه و عفیف است.
در ادامه این نشست اکرم حسینی مجرد، معاون برنامهریزی شورای زنان، نیز به دیدگاه قرآن در رابطه بر مدیریت زنان بر نهاد خانواده پرداخت و اظهار کرد: امروز استکبار جهانی تمام تلاش خود را بکار گرفته تا انسانها را از خدا بریده و به سوی مادیات سوق دهد.
وی افزود: بشر امروز با غفلت از معنویت و تکامل انسانی سیر باطل و قههرایی را طی میکند که بیشترین آسیب آن نصیب زنان است. با وجود این آسیبها تشنگی زنان به سوی معنویت و خداجویی بیش از مردان است چرا که آنان مدیریت نهاد مقدس خانواده را بر عهده دارند.
معاون برنامهریزی شورای زنان ضمن بیان اینکه معنویت و اعتقادات اسلامی نقش مهمی در تقویت بنیاد خانواده دارد، عنوان کرد: اعتقاد به اصول دین از سوی زنان در تربیت خانواده و معنویت آن تاثیر دارد چرا که آنان اینگونه نورانیت خاصی در وجود خود به دست آورده و با آن نور دیگران را هدایت می کنند.
وی تصریح کرد:خاستگاه نورانیت انسان در پرستش خداوند و فطرت پاک است هر چه زنان موحدتر و پاکتر باشند نورانیت آنها بیشتر شده و اثرگذاریشان نسبت به دیگران نیز بیشتر خواهد شد.
حسینی مجرد یادآور شد: پاکی و معنویت سرمایه مورد نیاز زن برای مدیریت و هدایت خانواده و جامعه به سوی کمالات است.
معاون برنامهریزی شورای زنان خاطرنشان کرد: دور شدن از معنویت سبب کاهش عزت نفس زنان است در صورتیکه زن با رویکرد معنوی میتواند خود، خانواده و اجتماع را به کمال برساند.