کد خبر: 3499760
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۴

آغاز ساخت بیمارستان صاحب الزمان(عج)/ فعالیت کادر و خدمات ویژه در بیمارستان

گروه سلامت: وزیر بهداشت در آیین انعقاد تفاهم‌نامه احداث بیمارستان تخصصی و پلی کلینیک تخصصی حضرت صاحب الزمان (عج) مسجد مقدس جمکران عنوان کرد: کادر درمانی این بیمارستان ویژه خواهد بود تا بتوانند خدمات موثری به مردم و زائران قم ارائه دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت در آیین انعقاد تفاهم‌نامه احداث بیمارستان تخصصی و پلی کلینیک تخصصی حضرت صاحب الزمان (عج) مسجد مقدس جمکران، اظهار داشت: هر خدمتی که به مردم قم ارائه شود، سزاوار است و اقدامات اولیه ساخت بیمارستان 1000 تختخوابی آغاز شده و امیدواریم که با همکاری و همراهی شهرداری قم، اقدامات اجرایی آن نیز توسط پیمانکار این پروژه به زودی آغاز شود.

وزیر بهداشت از افتتاح بیمارستان 350 تختخوابی مرحوم فرقانی قم تا شهریور ماه امسال خبر داد و افزود: بیمارستان نیروگاه در یکی از نقاط محروم قم با 200 تخت بیمارستانی تا پایان سال جاری و بیمارستان مرحوم آیت الله خوانساری با 220 تختخواب در سال 96 به بهره برداری خواهد رسید.

 هاشمی ابراز امیدواری کرد: احداث بیمارستان تخصصی و پلی کلینیک تخصصی حضرت صاحب الزمان (عج) مسجد مقدس جمکران با لطف خدا و به همت خیرین در زمان مقرر به پایان برسد.

وزیر بهداشت با اشاره به توسعه خدمات در دو سال گذشته در بیمارستان‌های شهید بهشتی و نکویی، از اجرای طرح تحول نظام سلامت در تمام بیمارستان‌های قم خبر داد و گفت: علاوه بر کاهش محسوس پرداختی مردم در حوزه سلامت، همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی قم علیرغم تمام مشکلات موجود، در حال ارائه خدمات هستند.

 هاشمی ضمن تاکید بر لزوم بین‌المللی شدن دانشگاه علوم پزشکی قم و کسب قدرت علمی، خاطرنشان کرد: امیدواریم با کمک و همراهی مسئولان این استان در آینده، شاهد توسعه آموزش عالی در حوزه پزشکی در مهمترین پایگاه تشیع باشیم.

وزیر بهداشت به شروع عملیات ساخت دانشکده پزشکی و اتمام دانشکده پرستاری این دانشگاه اشاره کرد و افزود: در حوزه بهداشت، استان قم جزء معدود استان‌هایی است که بطور کامل تحت پوشش شبکه بهداشت قرار گرفته و با توجه به سکونت زیاد حاشیه نشینان در این شهر اما امروز، بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر از مردم استان تحت پوشش شبکه بهداشتی قرار دارند.

 هاشمی تصریح کرد: به ازای هر 3 هزار نفر یک نفر مراقب سلامت، به ازای هر 12 هزار و 500 نفر یک پایگاه بهداشت، به ازای هر 45 هزار نفر یک مرکز جامع خدمات سلامت فعال هستند که در مراکز جامع علاوه بر 3 پزشک، پرستار و مراقبین سلامت، دندانپزشک، کارشناس سلامت روان و تغذیه حضور دارند.

وزیر بهداشت گفت: امیدواریم ظرف یکسال آینده برای مردم استان قم پرونده الکترونیک سلامت تهیه شده باشد تا وضعیت سلامتی آنها مشخص شود زیرا یکی از مهمترین مشکلات ما در قم، بیماری‌های قلبی و عروقی، فشار خون و سکته‌های مغزی و قلبی است که لازم است همان‌طور که مردم به پیشگیری توجه دارند، ما نیز  آنها را تشویق  کنیم.

 هاشمی با بیان اینکه امروز تفاهم‌نامه ساخت بیمارستان 250 تختخوابی صاحب الزمان(عج) امضا می‌شود، گفت: در این بیمارستان علاوه بر خدمات مورد نیاز مادر و کودک، خدمات تخصصی و فوق تخصصی نیز در بقیه رشته ها ارائه می شود.

وزیر بهداشت طرفین این تفاهم‌نامه را وزارت بهداشت و تولیت مسجد مقدس جمکران عنوان کرد و افزود: در طرف دیگر خیرین عزیز هستند که پس از تحویل زمین، ساخت و ساز را شروع می‌کنند و تجهیز، بهره برداری و تامین نیروی انسانی بر عهده وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی قم است.

وزیر بهداشت بهره برداری از بیمارستان تخصصی صاحب الزمان(عج) مسجد مقدس جمکران را نوعی خدمت به عاشقان، منتظران و شیعیان جهان دانست و ابراز امیدواری کرد که خدمات و کادر درمانی آن در بالاترین سطح کیفی ارائه شود.

 هاشمی در حاشیه آیین انعقاد تفاهم‌نامه ساخت بیمارستان حضرت صاحب‌الزمان(ع) مسجد مقدس جمکران اظهار کرد: قطعا کادر درمانی این بیمارستان ویژه خواهد بود تا بتوانند خدمات موثری به مردم و زائران قم ارائه دهند.

وزیر بهداشت در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که پرسید وعده شما 500 تختخواب بود چه شد که به 250 تختخواب تقلیل یافت، عنوان کرد: من وعده‌ایی ندادم زیرا ساخت آن بر عهده خیرین حوزه سلامت است و شما دعا کنید که مشکلی پیش نیاید و 250 تخت ساخته شود.

 هاشمی متوسط هزینه ساخت هر تخت بیمارستانی بدون تجهیز را 300 تا 350 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: اجازه دهید این 250 تخت ساخته شود و در آینده با حضور خیرین، برای توسعه آن تصمیم گیری خواهد شد.

وزیر بهداشت طرف های قرارداد تفاهم نامه ساخت این بیمارستان را تولیت مسجد مقدس جمکران و وزارت بهداشت دانست و گفت: پس از اتمام ساخت این بیمارستان، هر فردی تصدی وزارت بهداشت را بر عهده داشته باشد، بر اساس تعهدات صورت گرفته، موظف است آن را تجهیز کند و دانشگاه علوم پزشکی قم نیز موظف به بهره برداری و ارائه خدمات است.

 هاشمی عنوان کرد: طبق تفاهم‌نامه، تکلیف هر یک از طرفین مشخص است و امیدوارم که این بیمارستان حتی زودتر از زمان مقرر به بهره‌برداری برسد.

captcha