کد خبر: 3499934
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷
حسین ربیعی تشریح کرد:

برنامه‌های قرآنی آینده سازمان اوقاف/ برپایی بیش از 1600 مسابقه قرآنی

کانو خبرنگاران نبأ: مدیرکل حوزه ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه، از برنامه‌های آینده قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه خبر داد.

حسن ربیعی، مدیرکل حوزه ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، به برنامه‌های آینده سازمان اوقاف و امور خیریه اشاره کرد و گفت: این سازمان دارای برنامه‌های دینی و قرآنی در موضوعات مختلف و متنوع است؛ مسابقات کشوری قرآن در سطح شهرستان، استان و ملی برگزار خواهد شد و امسال بیش از یک هزار و 600 مسابقه قرآنی را برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا در کشور برگزار شوند.

مکان برگزاری مسابقات ملی

وی با اشاره به مکان برگزاری مسابقات ملی قرآن کریم افزود: مسابقات ملی قرآن امسال در استان گیلان برگزار خواهد شد، همچنین سازمان اوقاف و امور خیریه طرح تربیت حافظان قرآن کریم را در دست اجرا دارد که در رابطه با این طرح، این سازمان به رهبر معظم انقلاب متعهد شده است که از یک تا 10 میلیون حافظ را در طی سال‌های بعدی به جامعه تحویل دهد که در این راستا با یاری خداوند در چهار سال اول اجرای این طرح، نزدیک به یک میلیون و 200 هزار نفر را تحت پوشش این طرح قرار داده‌ایم.

ربیعی اظهار کرد: سالانه بیش از یک میلیون و 500 هزار جلد قرآن کریم در کشور توسط سازمان اوقاف و امور خیریه چاپ و به زبان‌های مختلف جهان ترجمه می‌شود، همچنین دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با 22 دانشکده، آموزش جوانان و دانشجویان پیرامون قرآن و معارف قرآن کریم را بر عهده دارد و ان‌شاءالله این برنامه‌هایی که برای آینده داریم ادامه پیدا کند و به اهداف خود برسیم.

مسئول روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین درباره کیفیت برنامه‌های این سازمان، گفت:‌ معمولاً کمیت و کیفیت برنامه‌ها با توانمندی که سازمان تعریف کرده است ارتباط دارد، مسلماً مقدار حجم کمی و توانمندی در نظر گرفته شده برای برنامه‌ها قابل قبول و در حدی است که بتوانیم از برنامه‌ها پشتیبانی کنیم و کیفیت فعالیت‌ها افت نداشته باشد.

وی ادامه داد: برای کیفی‌سازی، مطالعه قبل از برگزاری طرح، مشارکت همه دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط و همچنین برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت، باید وجود داشته باشد تا به‌صورت مستمر به اهداف و برنامه‌های سازمان برسیم.

دغدغه‌های مسئولان

ربیعی در رابطه با سطح آموزش قرآن در کشور، بیان کرد: در رابطه با آموزش قرآن در کشور، امروز مؤسسات و تشکل‌های قرآنی زیادی داریم که با توجه به ظرفیت بالای کشور، در زمینه حفظ و قرائت شرکت دارند و به این شکل، آموزش قرآن در سطح کشور به‌طور گسترده در حال اجرا است.

وی یادآور شد: بیشترین دغدغه‌ای که در رابطه با آموزش قرآنی داریم، گره زدن آموزه‌های دینی با زندگی مردم و رساندن قرآن به بخش فرهنگی زندگی مردم است، امروز با ظرفیت‌هایی که در اختیار داریم و به سهولت در دسترس مردم هستند مانند سایت‌ها، صفحه‌های مجازی، ایجاد جذابیت برای برنامه‌های قرآنی، ایجاد تسهیلات و امکانات برای جامعه قرآنی تلاش داریم تا مردم در این زمینه به استفاده از فضای نورانی قرآن، پرداختن به ظاهر قرآن که شامل حفظ و قرائت است و پرداختن به عمق مفاهیم قرآن، علاقه‌مند شوند.

*امیر صالحی

captcha