حجتالاسلام آیتالله عباسیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی، در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با اشاره به برگزاری چهارمین دوره طرح تربیت حفاظ قرآن کریم در سال 94 گفت: این طرح از سال 91 به صورت متوالی در استان مرکزی برگزار شد.
وی ادامه داد: طرح تربیت حفاظ قرآن کریم به دنبال فرمایشات رهبری درباره تربیت 10 میلیون حافظ قرآن و به همت سازمان اوقاف و امور خیریه در سراسر کشور کلید خورد که با وجود مشکلات مالی به ویژه دراستان مرکزی تاکنون نیز با موفقیت همراه بوده است، بسیاری از مربیانی که در این طرح ما را یاری کردند از هیچ گونه حمایت مالی برخوردار نشدند ولی به برکت قرآن این طرح در حال پیشرفت است.
حجتالاسلام عباسیان با ارائه گزارش عملکرد طرح تربیت حفاظ قرآن در طول 4 سال تصریح کرد: 4 دوره از طرح تربیت حفاظ قرآن برگزار شده که در سال 91، 4770 نفر، در سال 92، 5500 نفر، در سال 93، 6632 نفر و در سال 94، 7460 نفر در این طرح شرکت کردند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در پایان گفت: در مجموع این 4 سال، 24 هزار و 362 نفر با ما در این طرح همراه بودند و به اعتراف مسئولان، استان مرکزی یکی از موفقترین استانها در طرح تربیت حافظان قرآن کریم بوده است که این موفقیت را به برکت قرآن میدانیم.