وی افزود: از زمانی که نام دارالقرآن از چارت تشکیلاتی آموزش و پرورش حذف شد و ساختمانهای دارالقرآنها معطل ماند تلاش کردیم بهعنوان کوچکترین خادمین قرآن و با همکاری تعدادی از همکاران، دارالقرآن لاهیجان را راهاندازی کنیم که از شروع سال تحصیلی ابلاغ مدیریت این دارالقرآن را دریافت کردم.
لطفینیا با بیان اینکه من فرزند جلسات قرآن هستم، افزود: فرزند جلسه قرآن تمام موجودیت خود را متعلق به قرآن میداند و البته امیدوارم همه ما باورمند باشیم که موجودیت ما به قرآن است.
وی ادامه داد: از بدو تأسیس دارالقرآن که شاید به بیست سال پیش برگردد با دارالقرآنهای استان و شهرم همکاری داشتم و با مشکلات دارالقرآنها آشنا هستم. دارالقرآنهای آموزش و پرورش از فراز و نشیبهای زیادی عبور کردهاند اما دارالقرآن در هر بنایی که باشد قرآن به حرکت خود ادامه میدهد و ما هم به لطف قرآن از حرکت نمیایستیم.
لطفینیا در ادامه عنوان کرد: خوشحالیم که رهبر جامعه ما فردی قرآنی است و همچنین مسئولان کشورمان باورمند به قرآن و نیروهایی عاشق به قرآن هستند و در کنار اینها مردمی داریم که هم خود و هم فرزندانشان را در راه قرآن قرار میدهند و در این راه گام برمیدارند.
وی یادآور شد: نوجوانان همه نشاط خود را در راه قرآن خرج میکنند اگر همه این مجموعه عوامل نتوانند منجر به آن شود که جایگاه دارالقرآنها در آموزش و پرورش تثبیت شود پس زمان این کار کی خواهد بود.
این مدرس قرآن در ادامه گفت: ما معتقد بودیم سواد قرآنی باید در معاونت آموزش تحت تکلف باشد و مربیان متخصص برای این کار اختصاص پیدا کنند. اما مشکلات نیروی انسانی مانع از این کار شد.
وی ادامه داد: دارالقرآنها میپذیرند که معلمان قرآنی آینده را تربیت کنند تا شاید کلاسهای آموزش قرآن در ساعت خود خالی از معلم متخصص قرآنی نباشد.
لطفینیا اظهار کرد: ما نیاز داریم جایگاه تشکیلاتی دارالقرآن در راستای رفع مشکلات به گونهای تثبیت شود که تغییر مدیریتی این جایگاه را تغییر ندهد. در برههای از زمان تدبیر سوء مسئولین به هدر رفت دارالقرآن منجر شده و امکانات و تجهیزات دارالقرآنها وقف مدارس شد در حالی که بسیاری از مراکز اهدایی از سوی خیرین بودند.
پیشکسوت قرآنی کشورمان با بیان اینکه لازم است یک حرکت انقلابی در راستای تجهیز دارالقرآنها صورت گیرد، گفت: ضروری است بهترین مربیان در دارالقرآنها به کار گرفته شوند چون اگر غیر از این باشد فلسفه وجودی دارالقرآن از بین میرود. میدانیم که در وزارت آموزش و پرورش این موضوع در حال پیگیری است اما میخواهیم بهعنوان یک مطالبه از سوی مدیران دارالقرآن به ثبت برسد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با عنوان این مطلب که دارالقرآنها باید در فضای مجازی فعال شوند، اطهار کرد: در صورتی که دارالقرآنها در فضای مجازی فعال شوند بهانهای برای حضور سالم جوانان و نوجوانان در فضای مجازی فراهم میشود.
این مدرس قرآن با تأکید بر استفاده از ظرفیت خیرین مدرسهساز برای توسعه و تجهیز دارالقرآنها ادامه داد: انجمن خیرین آموزش و پرورش میتواند فعال شود تا به اموری در این حوزه بپردازد.
لطفینیا یادآور شد: مدیریت دارالقرآن مدال افتخاری برای من و شما است و شاید این فرصت همیشه در اختیار ما نباشد پس باید سعی کنیم از حداقلها حداکثر استفاده را ببریم و با روحیه انقلابی و جهادی به رفع کمبودها و فعالسازی بیشتر این دارالقرآنها بپردازیم.
وی در پایان گفت: امیدوارم روز به روز بر رونق فعالیتهای قرآنی در کشور افزوده شود و روزهایی را شاهد باشیم که نامی از مهجوریت قرآنی نباشد.
گزارش ایکنا حاکی از این است که در نخستین روز از گردهمایی مدیران دارالقرآن آموزش و پرورش سراسر کشور از محمود لطفینیا به عنوان مدیر باسابقه دارالقرآن آموزش و پرورش و همچنین از پدر شهید محسن حاجی حسنی کارگر تجلیل شد.