کد خبر: 3503084
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۸
زیتون سبحان از اندونزی:

مدیران اندونزی برای آموزش کودکان و پیشرفت قرآنی آنان از ایران یاد بگیرند

کانون خبرنگاران نبأ: استاد دانشگاه اندونزی گفت: فرزندان ما از همان سن کودکی در مدارس در زمینه حفظ و قرائت قرآن کریم آموزش می‌بینند که دلم می‌خواست موقعیتی پیش می‌آمد تا مدیران این مدارس نیز در این همایش شرکت می‌کردند تا برای آموزش کودکان و پیشرفت قرآنی آنان از ایرانی‌ها نکات جدیدی یاد می‌گرفتند.

زیتونه سبحان از کشور اندونزی، دکترای اندیشه اسلامی و استاد تمام دانشگاه، در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، ضمن ابراز خرسندی از حضور در همایش تجلیل از بانوان قرآنی که در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: ایران و اندونزی با دارا بودن جمعیت مسلمان مانند دو کشور برادر هستند. از اینکه جزو مدعوین این همایش بودم خیلی خوشحال هستم، هدیه‌ای که دریافت کردم خیلی برایم ارزشمند است. از برگزارکنندگان این همایش به ویژه رئیس جلسه و همسر ایشان که با بنده خیلی مهربان و خوش‌برخورد بودند تشکر می‌کنم.

این سخنران بین‌المللی بیان کرد: من در رشته «مقارنة الدیان» یعنی مقایسه ادیان (به‌ویژه دین اسلام و مسیحیت در مقطع کارشناسی از دانشگاه «شورابای» اندونزی که یک دانشگاه دولتی اسلامی است فارغ‌التحصیل شدم و سپس از دانشگاه الزهرای قاهره بورس تحصیلی گرفتم و در مقطع کارشناسی ارشد به مدت دو سال در دانشکده «حدیث و تفسیر دختران» قاهره تحصیل کردم و بعد از پایان این دوران مجدداً به جاکارتا(پایتخت اندونزی) بازگشتم و مدرک دکترای خود را نیز از همان دانشگاه شورابای دریافت کردم.

وی ادامه داد: در کنار درسم، مدرک دکترای علوم قرآن و حدیث و تفکر اسلامی را نیز گرفتم و بالغ بر 20 کتاب در این راستا نوشتم که کتاب‌هایی همچون قرآن و زنان، تفسیر مساوات بین زنان و مردان در قرآن از جمله نوشته‌های من است.

زیتونه سبحان اظهار کرد: آشنایی من با قرآن از زمان کودکی بود چراکه خانواده قرآن‌دوستی دارم؛ پدرم همیشه قبل از نماز مغرب و عشا و یا بعد از آن قرآن را با صدای بلند می‌خواند و بعضی از سؤالات ما را نیز با قرآن جواب می‌دهد.

تأثیر مثبت همایش بر رابطه بین زنان مسلمان ایران و اندونزی

نویسنده کتاب قرآن و زنان بیان کرد: توسط سفیران ایران در اندونزی به این مسابقات دعوت شدم و خیلی خوشحالم که در چنین همایش عظیم و باشکوهی که در مورد قرآن است شرکت کردم، امیدوارم که این جلسه هر ساله ادامه داشته باشد.

وی ادامه داد‌: خیلی دوست داشتم در این کنفرانس که هم جنبه قرآنی دارد و هم بر روابط بین زنان مسلمان ایران و اندونزی تأثیرگذار است، تعداد زنان شرکت‌کننده از کشورمان بیشتر بود.

مدیران اندونزی برای آموزش کودکان و پیشرفت قرآنی آنان از ایران یاد بگیرند

زیتونه سبحان با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن کریم بین زنان و مردان 135 استان مالزی، گفت: فرزندان ما از همان سن کودکی در مدارس در زمینه حفظ و قرائت قرآن کریم آموزش می‌بینند که دلم می‌خواست موقعیتی پیش می‌آمد تا مدیران این مدارس نیز در این همایش شرکت می‌کردند تا برای آموزش کودکان و پیشرفت قرآنی آنان از ایرانی‌ها نکات جدیدی یاد می‌گرفتند.

عدم حضور مصر و عربستان در همایش

وی عنوان کرد: الحمدالله همه چیز در این همایش خوب بود، اما چیزی که جای سؤال داشت این بود که با وجود این همه تدارکات وسیع چرا از کشور مصر و عربستان و یا بسیاری دیگر از کشورهای اسلامی کسی در این مراسم حضور نداشت؟

میهمان‌نوازی ایرانیان بسیار عالی بود

استاد دانشگاه اندونزی در پایان از میهمان‌نوازی مردم کشور ایران و آرزوی خود گفت: میهمان‌نوازی ایرانیان از زمان ورودم به فرودگاه تا الان بسیار عالی بوده و در همه شرایط در رفاه کامل بودیم. مردم اندونزی بیشتر سنی هستند و من نیز سنی هستم، آرزویم این است که برادری و دوستی بیشتر شود.

زینب رحیمی

captcha