کد خبر: 3503943
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲

محفل انس با قرآن کریم در شهر زاویه برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: محفل انس با قرآن کریم به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی(ره) در مسجد جامع شهر زاویه با قرائت استاد مهدی عادلی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، به همت اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان زرندیه و با همکاری کانون فرهنگی هنری شهدای زاویه و ستاد اقامه نماز جمعه این شهر و به مناسبت بیست‌وهفتمین سالگرد رحلت ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) محفل انس با قرآن کریم، در محل مسجد جامع شهر زاویه برگزار شد.
محفل انس با قرآن کریم در شهر زاویه برگزار شد
در این مراسم معنوی که با استقبال خوب مردم همراه بود، آقایان محمدرضا یزدی و علی سرخیل از قاریان محلی و استاد حاج مهدی عادلی از قاریان بین‌المللی به تلاوت آیات قرآن کریم پرداختند.
محفل انس با قرآن کریم در شهر زاویه برگزار شد
همچنین سخنرانی حجت‌الاسلام باقری امام جمعه زاویه و خطابه خوانی کودک خردسال زهرا حساسی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

محفل انس با قرآن کریم در شهر زاویه برگزار شد

محفل انس با قرآن کریم در شهر زاویه برگزار شد
احمد جوانمرد رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره
امام راحل و شهداء فاجعه پانزده خرداد سال 1342، امام خمینی(ره) را اندیشمندی بزرگ و مبارزی سترگ دانست و ادامه داد: ایشان فقط یک فرد یا یک رهبر دینی نبودند بلکه یک تفکر و فرهنگ بودند که نهضتشان به همه دنیا را تحت تأثیر قرار داد.
محفل انس با قرآن کریم در شهر زاویه برگزار شد
جوانمرد افزود: تک تک مردم ایران اسلامی اعم از مسئولان و ملت انقلابی به حضرت امام مدیون هستیم و می‌بایست با اشاعه و ترویج آرمان‌های آن فرزانه سفر کرده دین خود را ادا نماییم.
یادآور می‌شود: در پایان این مراسم از آقایان دانش‌بیات، یزدی و سرخیل جهت حضور فعال و مؤثر در فعالیت‌های قرآنی با اهداء لوح و هدایایی تقدیر بعمل آمد.
captcha