کد خبر: 3504564
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۸
در آستانه ماه مبارک رمضان:

غبارروبی و عطرافشانی مساجد شهرستان فارسان

گروه اجتماعی:همزمان با دهه «بهداشت و نکوداشت مساجد» مساجد شهرستان فارسان غبارروبی و عطرافشانی شده و مهیای پذیرایی از مهمانان خدا در ماه مبارک رمضان شدند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از  چهارمحال و بختیاری،روز گذشته 17 خردادماه همزمان با دهه «بهداشت و نکوداشت مساجد» مساجد شهرستان فارسان غبارروبی و عطرافشانی شده و مهیای پذیرایی از مهمانان خدا در ماه مبارک رمضان شدند.
به گزارش ایکنا، در این مراسم، مسجد امام حسین(علیه السلام) فارسان به صورت نمادین با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین حسین جمالی‌زاده، امام جمعه فارسان، مرداس طاهری، سرپرست فرمانداری، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد میربد، رئیس اداره تبلیغات اسلامی فارسان، مدیران ادارات شهرستان، روحانیون و آحاد مردم غبارروبی و عطرافشانی شد.
حجت‌الاسلام جمالی‌زاده در این مراسم گفت: فقط بندگان خاص خدا مامور آبادانی و عمران مساجد می شوند، مانند حضرت ابراهیم و اسماعیل(علیهم السلام) که مامور بازسازی خانه خدا شدند و خداوند به آنها امر کرد در خدمت نمازگزاران و معتکفین کعبه باشند و ما هم باید سیره اولیاء الهی را سرلوحه کار خود قرار دهیم و تا آنجا که توان داریم در خدمت مومنان و نمازگزاران باشیم.
جمالی افزود: حضور مسئولان و مدیران ادارات دولتی همراه مردم در پاکسازی مساجد و شرکت آنها در مراسم های عمومی نظیر نمازهای جمعه و جماعت و دیگر جلسات باعث تشویق و دلگرمی مردم می شود و مردم به راحتی به مسئولان دسترسی پیدا کرده مشکلات خود را به آنها انتقال می دهند.
captcha