وی به سرود «آمریکا، آمریکا، مرگ به نیرنگ تو» از سرودههای این استاد فقید که خود آن را خوانده است یاد کرد و گفت: این اثر جاوید موسیقایی ضداستکباری در سال 61 تولید شد و با رجوع به اشعار این ترانه به روشنی میتوانید به این موضوع واقف شوید که مرحوم سبزواری با چه تبحر و چیرهدستی در قالب کلماتی وزین و ادبی، بدترین دشنامها و سهمگینترین واژگانی که به ظاهر افترا به رژیم آمریکاست، اما در اصل برملاکننده ماهیت اصلی این رژیم سفاک است را برای این قطعه ادبی و آهنگین به کار برده است.
قرهباغی تصریح کرد: شاید آن زمان که این ترانه تولید میشد کمتر کسی وجود داشت که اینچنین اشراف به ماهیت استکباری و سفاک رژیم آمریکا داشته باشد، اما امروز دیگر برای غالب کشورهای دنیا این امر مسجل شده است که هر جا سخن از شرارت، کینهتوزی، کشتن مردم بیگناه و غارت اموال و نوامیس مردم است، حتماً ردپایی از دولتمردان آمریکایی نیز در آن یافت میشود و مرحوم سبزواری آنچه را که امروز در مورد ظالم بودن آمریکا به آن رسیدهایم، پیشگویی کرده بود.
خواننده سرود «آمریکا، آمریکا، مرگ به نیرنگ تو» درباره چگونگی ساخته شدن این آهنگ به ایکنا گفت: برخی از شاعران و آهنگسازان انقلابی روزی در محضر مرحوم حجتالاسلام و المسلمین سیداحمد خمینی، یادگار امام(ره) حضور داشتند که این حقیر هم در جمع آنها بودم. در آن جلسه سیداحمد خمینی گفت چرا تاکنون در مورد رژیم آمریکا و جنایاتی که بر مردم دنیا روا میدارد قطعهای ساخته نشده که احمدعلی راغب، آهنگساز انقلابی همان جا گفت که اتفاقاً من ملودی در نظر دارم که شاید بتوان روی آن ترانهای در این مورد تنظیم شود.
وی ادامه داد: مرحوم سبزواری مأمور به ترانهسرایی این ملودی احمدعلی راغب شد و شاید باورتان نشود که از زمان ارائه این درخواست از سوی حجتالاسلام خمینی تا ساخت و اجرای آن توسط این حقیر با یک گروه ارکستر، زمانی بیشتر از 48 ساعت وقت صرف نشد؛ چیزی که شاید اکنون با وجود پیشرفت در فناوری ضبط صدا که در قالب استودیوهای ضبط وجود دارد میسر نباشد.
دبیر جشنواره موسیقی «طبس» در پایان گفت: سرعت عمل مرحوم سبزواری و اشراف بر واژگان و اوزان شعری از جمله خصوصیات بارز او بود به شکلی که به فاصله کمتر از چند ساعت از آن نشست، احمدعلی راغب، آهنگساز «آمریکا، آمریکا» به من زنگ زد و گفت که ترانه آماده است و برای خواندن و ضبط سرود؛ بیا.