به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابطعمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی، حجتالله صالحی، نماینده وزیر و مسئول پدافند غیرعامل این وزارتخانه با اشاره به اهداف تشکیل جلسات کمیته پدافند غیرعامل گفت: هماهنگی و انسجام بین کمیتههای پدافند غیرعامل در واحدهای وابسته وزارت اقتصاد، تعامل بیشتر و ایجاد رویه، تبادل نظر راجع به مسایل مربوط به پدافند غیرعامل، انتقال تجربیات و طرح مشکلات برای اتخاذ راهکارهای مناسب از جمله مهمترین اهداف برگزاری این نشستها است.
وی با اشاره به نامگذاری سالجاری به عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از سوی مقام معظم رهبری، آن را یک راهبرد برای پدافند غیر عامل برشمرد و افزود: اقتصاد مقاومتی یک راهبرد برای مصونسازی اقتصادی است و با توجه به سیاستهای وزارت اقتصاد که به دنبال رشد پایدار، دانشبنیان، درونزا و مبتنی بر فناوری روز است و امکان فعالیت در حوزه پدافند غیرعامل بسیار زیاد است.
صالحی تصریح کرد: وزارت اقتصاد برای خروج از رکود از همه قابلیتها، استفاده خواهد کرد و برای رسیدن به نقطه مطلوب در سند چشمانداز نیازمند یک اقدام عملی و جهادی هستیم.
نماینده وزیر و مسئول پدافند غیرعامل وزارت اقتصاد با اشار به اولویتهای برنامه پدافند غیرعامل در وزارت اقتصاد خاطرنشان کرد: آموزش، شناسایی آسیبها و تهدیدات، انجام پروژههای پژوهشی، تهیه و ارائه طرحهای مقابله با بحران، اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با تهدیدات و پیشبینی برای مدیریت بحران از اولویتهای ما در وزارت اقتصاد بشمار میرود.
در ادامه جلسه معاون زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور با تشریح شرایط حاکم در منطقه غرب آسیا و نقش جمهوری اسلامی ایران در معادلات منطقهای و بینالمللی افزود: ما امروز در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم و دشمن اصلی ما نظام استکباری آمریکا و هم پیمانان آنها است که مقام معظم رهبری بارها به این موضوع اشاره داشتهاند.
سردار ساسانی در تشریح دلایل دشمنیهای جهان استکبار با جمهوری اسلامی ایران گفت: ما مسیری را دنبال میکنیم که با شکلگیری انقلاب اسلامی شروع شده و درگامهای بعدی منجر به پیروزی انقلاب اسلامی، تشکیل نظام جمهوری اسلامی، تشکیل جامعه اسلامی و در نهایت تحقق تمدن اسلامی میگردد و در این گامها با نظام استکبار در تقابل قرار داریم و در این مسیر نیز استکبار جهانی ما را رها نکرده است.
وی هدفهای دشمن در جنگ اقتصادی را، مدیریت و کنترل فرآیندهای اقتصادی کشور، کسب تسلط اقتصادی و کنترل جریانات اقتصادی، کاهش توان مقاومت و پایداری مردم، قدرت اداره مردم و کشور، توان بازسازی و پیشرفت ملی و درنهایت قدرت اقتصادی کشور در پشتیبانی از سیستمهای دفاعی عنوان کرد و افزود: این اهداف در ابعاد حوزههای پولی، تجارت، جنگ اطلاعاتی، عملیات روانی، زیرساختهای اقتصادی و حوزههای مغز افزار شامل سیاستها، برنامهها و اولویتها به تقابل با کشور ما میپردازند.
معاون زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور هدف حضور استکبار در منطقه به بهانه مبارزه با تروریسم را تقابل و مبارزه با انقلاب اسلامی دانست و افزود: بر این اساس ما نیازمند وجود ساختار مناسب برای بررسی وضعیت اقدامات دشمن در دفاع از سرمایههای نظام هستیم که در قالب ساختار پدافند غیرعامل قابل تعریف است و یکی از کارهایی که برای دفاع اقتصادی ضرورت دارد، ساختارمند کردن و سازماندهی اقدامات در این حوزه است و الگوی اجرایی تحقق دفاع اقتصادی، اقتصاد مقاومتی است.
در ادامه جلسه مسئولان پدافند غیرعامل بانکها و سازمانهای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی گزارشی از وضعیت عملکرد و برنامه های پدافند غیرعامل دستگاههای متبوع خود ارائه کردند.