کد خبر: 3506343
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۴

بیست‌وچهارمین نمایشگاه قرآن امروز آغاز می‌شود/ افتتاحیه‌ای با دو رونمایی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن بعد از ظهر امروز، 24 خردادماه با حضور وزیر ارشاد و همچنین رونمایی از دو اثر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن بعد از ظهر امروز، 24 خردادماه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.
بر همین اساس در این مراسم که از ساعت 19 و در مصلای تهران برگزار می‌شود، از دو اثر نفیس در حوزه قرآن و عترت رونمایی می‌شود. رونمایی از نفیس‌‌ترین قرآن جهان اسلام که توسط هنرمندان اصفهانی نگارش یافته است و نیز مجموعه «شرحی بر نهج‌البلاغه» از جمله برنامه‌های این مراسم است.
مجموعه 12 جلدی شرحی بر نهج‌البلاغه توسط حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدزاده‌گیوی تألیف شده است که هفت جلد از آن در نمایشگاه بیست و چهارم رونمایی و عرضه خواهد شد.
همچنین تلاوت ابتدایی این مراسم را محمدحسین سعیدیان، قاری بین‌المللی کشورمان انجام می‌دهم و حسن خانچی نیز اجرای ابتهال در این مراسم را برعهده دارد.
ارائه گزارش توسط رئیس بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن و نیز پخش کلیپ‌هایی از مراحل آماده‌سازی نمایشگاه قرآن از دیگر بخش‌های این مراسم است. در پایان این مراسم نیز وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از بخش‌های مختلف بازدید خواهد داشت.
یادآور می‌شود، بیست و چهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن از روز هفتم ماه مبارک رمضان به مدت 17 روز از ساعت 18 تا 23:30 پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.
captcha