کد خبر: 3506602
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۴

احداث باغ‌موزه دفاع مقدس از ضرورت‌های استان کردستان است

گروه سیاسی: استاندار کردستان احداث باغ موزه دفاع مقدس را از مهم‌ترین ضرورت‌ها در استان کردستان دانست و گفت: مقدمات لازم برای انجام این مهم در مرکز استان انجام شده و در همین راستا زمینی نیز در نظر گرفته‌ شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، عبدالمحمد زاهدی، استاندار کردستان در نخستین جلسه شورای عالی ترویج فرهنگ‌ ایثار و شهادت  اظهار کرد: همه کسانی که در راه اعتلای نظام  وکشورجان خود را از دست داده‌اند، سرمایه‌های بزرگی هستند که به هیچ وجه نباید مورد بی توجهی قرار بگیرند.

 وی با بیان اینکه ملت ایران قبل وبعد از انقلاب و در مقاطع مختلف شهدا و جانبازان بسیاری را تقدیم کرده است، افزود: با توجه به شرایط منافع محوری که بر دنیا حاکم شده است باور به فداکاری در راه مردم و کشوراین سرمایه برای همیشه باقی خواهد ماند.

زاهدی با اشاره به اینکه برای ماندگاری فرهنگ ایثار و شهادت در اذهان مردم باید اقدامات خاص فرهنگی صورت بگیرد، اعلام کرد: زنده نگهداشت یاد و خاطر شهدا و تکریم از خانواده‌های آنان رسالت همه مسؤولان نظام است و باید در انجام این رسالت از هر ظرفیت و توانی استفاده کنند

وی عنوان کرد: همه نهادها، سازمان‌ها و مدیران باید در چارچوب معیارهای قانونی به نیازهای جامعه ایثارگری توجه و تکریم خانواده شهدا را مورد توجه قرار دهند.

استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به المان‌های شهری موجود در کردستان اشاره و بیان کرد: معمولا المان‌های شهری در کشور و استان ماندگاری لازم را ندارند، بر همین اساس ضرورت دارد بار هنری المان‌ها به شکلی باشد که با گذشت سال‌ها در اذهان مردم ماندگار باشد.

زاهدی وجود یک المان با غنای هنری زیاد برای هر شهرستان را کافی دانست و اعلام کرد: در هر کدام از شهرستان‌های استان باید، یک المان و نماد مهم مربوط به آن شهرستان ساخته شود و در ساخت این نماد باید وزن هنری بالایی مد نظر باشد تا همواره تازگی خود را حفظ کند.

وی همچنین احداث باغ موزه دفاع مقدس را از مهم‌ترین ضرورت‌ها در استان کردستان دانست و یادآور شد: مقدمات لازم برای انجام این مهم در مرکز استان انجام شده و در همین راستا زمینی نیز در نظر گرفته‌ شده است.

captcha