کد خبر: 3507257
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۸

اجرای طرح «هر روز با قرآن» در بنیاد امیرالمؤمنین(ع) ابرکوه

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تخصصی و عمومی تدبر در قرآن با طرح «هر روز با قرآن» در بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین ابرکوه یزد اجرا می‌شود.

مجتبی عزیزی، رئیس بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) ابرکوه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: برای ششمین سال متوالی دوره تخصصی و عمومی تدبر در قرآن با عنوان طرح «هر روز با قرآن» در ایام ماه مبارک رمضان، همه روزه برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه دوره فوق طی سه نوبت صبح، ظهر و مغرب همراه با نماز جماعت انجام می‌شود، ادامه داد: صبح‌ها پس از اقامه نماز جماعت صبح، کلاس تدبر ویژه اساتید و مربیان برگزار می‌شود.
عزیزی اظهار کرد: پیش از اقامه نماز ظهر و عصر به مدت یک ساعت و نیم، کلاس ویژه بانوان با تدریس زینب عارفی‌نژاد با محوریت تدبر در سوره مبارکه عنکبوت انجام می‌شود.
رئیس بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) ابرکوه بیان کرد: همچنین پیش از اقامه نماز مغرب وعشا به مدت یک ساعت و نیم ویژه بانوان و آقایان دوره تدبر با موضوع توجه به آیات اقتصادی در قرآن کریم با توجه به شعار سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» با تدریس حجت‌الاسلام محمدپور برپا می‌شود.
وی افزود: از نکات قابل تأمل این کلاس‌ها، همراهی آنها با اقامه نماز جماعت است. همچنین فایل‌های صوتی و تصویری این دوره به صورت رایگان در اختیار شرکت‌کنندگان این کلاس قرار می‌گیرد.
یادآور می‌شود، بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) ابرکوه یزد در میدان ولی‌عصر(عج)، ابتدای بلوار امام خمینی قرار دارد. همچنین علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 16-32821112-035 تماس بگیرند.
captcha