به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، نمایشگاه قرآن کریم محل حضور قرآنیان و قرآن دوستان بسیاری است که هرساله با حضور در این محل با دستاوردهای قرآنی کشور و حتی جهان آشنا میشوند.
در کنار تمامی فعالیتهای نمایشگاه قرآن کریم، ماه مبارک رمضان شرایطی را مهیا کرده تا خانوادهها با حضور در نمایشگاه
بیستوچهارم با فعالیتهای قرآنی نهادهای قرآنی ازجمله آموزش و پرورش آشنا شوند و در عرصه فعالیتهای قرآنی و نماز خود را برای یک سال بیمه کنند.
یکی از مهمترین بخشهای بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن کریم، 17 غرفه وزارت آموزش و پرورش است که این بخشها بیشتر به انعکاس فعالیتهای آموزش و پرورش در حوزه قرآن، عترت و نماز میپردازند. مسئولیت این غرفه نیز با اداره کل قران و عترت این وزارتخانه است.
بخش آموزش و پرورش بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی قرآن با غرفههای آموزش قرآن و فنآوری و مسابقات قرآن و نماز، حفظ موضوعی، فرشتگان زميني (آموزش قرآن در مدارس استثنایی)، تجلي قرآن درآئينه علوم، نجوم، آموزش قرآن با شيوههای نوين هنری وخلاقيت، صحت قرائت و آموزش احكام، ختم قرآن(گلبرگها) ازجمله غرفههایی است که در این بخش هر شب میزبان بازدیدکنندگان است.
دفتر بخش آموزش و پرورش، طرح وبرنامه، دارالقرآن و مدارس قرآنی، كتابهای قرآن درسي و مجلات رشد قرآن، آموزش مفاهيم باقصههای قرآني(نقالی)، عترت و طرح مصباح الهدی، شاهد و استعدادهای درخشان، خبرگزاری پانا و دستاوردهای مراکز دارالقرآن آموزش و پرورش از جمله غرفههای بخش آموزش و پرورش نمایشگاه امسال است.
نمایشگاه بینالمللی قرآن امسال در 9 بخش کودک و نوجوان، بانوان، عفاف و حجاب، دیجیتال، فروش و بازرگانی، هنر، بین الملل، بخش ویژه و موسسات فعالیت های خود را ارائه میکند.
بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از 24 خرداد تا 8 تیر برابر با (7 تا 22 رمضان المبارک) به مدت 16 روز در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی (ره) همه روزه از ساعت 18 تا 23:30 برپا است.