کد خبر: 3508768
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۹

اجرای طرح «الحافظون» با محوریت جزء اول قرآن در سپاه لرستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: به‌مناسبت ماه مبارک رمضان طرح «الحافظون» در سطح ناحیه‌های سپاه استان لرستان برگزار شده است که در این راستا 25 نفر از کادر ستادی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) در این طرح شرکت کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان، نیز مانند دیگر ارگان‌ها برنامه‌های متعددی ویژه ماه مبارک رمضان برای کارکنان کادری و اعضای خود اجرا می‌کند، که ازجمله آن می‌توان به برگزاری چهار محفل انس با قرآن در طول این مبارک اشاره کرد که تاکنون دو محفل از این چهار محفل برگزار شده و بناست یکی‌از محافل باقی‌مانده با حضور قاری مصری برگزار می‌شود.
اجرای طرح اکرام ایتام در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، به‌مناسبت 15 رمضان، میلاد امام حسن(ع) در روز سه‌شنبه، یکم خردادماه، و برگزاری مراسم شب‌های قدر در پادگان امام حسین(ع) با حضور آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد، به‌عنوان سخنران ویژه این مراسم از دیگر برنامه‌های سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، در ماه مبارک رمضان است.
همچنین سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان با سطح‌بندی افراد خود در سه سطح افسران ارشد، افسران جزء و درجه‌دار و بسیجی کلاس‌های اخلاق، تفسیر قرآن کریم و کارگاه حفظ قرآن را برگزار کرده است، که در این راستا برای هدایت کلاس‌های اخلاق از اساتیدی از حوزه علمیه قم و همچنین مهرداد ویسکرمی استفاده شده و همچنین کلاس‌های تفسیر قرآن کریم توسط حجت‌الاسلام والمسلمین رمضان تیموری برگزار می‌شود.
کارگاه حفظ قرآن کریم در قالب طرح الحافظون، طرح حفظ یک جزء از قرآن کریم، برای چندمین سال متوالی است که در سپاه حضرت‌ ابوالفضل(ع) لرستان اجرا می‌شود که شرکت کنندگان در این کارگاه سال گذشته جزء سی‌ام قرآن کریم را حفظ کردند و در سال‌جاری نیز طی ماه مبارک رمضان اقدام به حفظ جزء یکم قرآن کریم می‌کنند.
طرح الحافظون در سطح ناحیه‌های سپاه استان برگزار می‌شود که در این راستا 25 نفر از کادر ستادی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) در این طرح شرکت کرده‌اند.
سپاهسپاهسپاهسپاهسپاهسپاهسپاهسپاهسپاهسپاه
captcha