کد خبر: 3508846
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۳
ده سالگی ايكنای خوزستان/امام جمعه موقت اهواز:

طرح مباحث‌ عميق قرآنی و برپايی میزگرد؛ نقطه قوت ايكنای خوزستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: حجت‌الاسلام و المسلمين حسن‌زاده اظهار كرد: بحث‌های محتوایی قرآنی، میزگردها و موضوعات قرآنی که در خبرگزاری دنبال می‌شود از نقاط قوت کار این خبرگزاری است.

حجت‌الاسلام والمسلمين سید ابوالحسن حسن‌زاده، امام جمعه موقت اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و خصوصاً در سال‌های اخیر، شبکه قرآن در صدا و سیما راه‌انداز‌ی‌ شد و فعالیت‌های گسترده‌ای در زمينه قرآن شكل گرفت، قطعاً بخشی از این فعالیت‌ها در قالب خبرگزاری قرآنی انجام شده است.

وی اظهار كرد: خلأیی که در این بین وجود دارد و باید برای پرکردن آن تلاش کرد این است که خبرگزاری ایکنا بايد جايگاه خود را در میان مردم بيشتر تقويت كند.

حسن‌زاده تأكيد كرد: خبرگزاری قرآنی در برخی از موارد باید ایجاد توقع بکند در بخش‌های مختلف جوانان، آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و ... آن‌گاه که فعالیت‌ها در سطح مطلوب نیست، ایجاد توقع کند.

امام جمعه اهواز با اشاره به فعاليت‌های خبرگزاری ايكنای‌ خوزستان در زمينه توليد اخبار قرآنی گفت: بحث‌های محتوایی قرآنی، میزگردها و موضوعات قرآنی که در خبرگزاری دنبال می‌شود از نقاط قوت کار این خبرگزاری است.

وی در پايان ضمن تشکر از مجموعه خبرگزاری ایکنا خاطرنشان كرد: امیدواریم این فعالیت‌ها مورد قبول خداوند واقع شود و با امکاناتی که در اختیار داریم فعالیت‌های خود را بيش از اين گستردش دهيم.

captcha